madziolina_p
Fanka BB :)
Moj niespokojny, ale sie nie drze, ale marudzi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bo wczoraj mi go ktoś chyba podmienił:-(

Jak były te upały to odparzył sobie mocno pupcie ale skrobia ziemniaczana działa cuda i po odparzeniu nie ma śladu. Zaczęliśmy też do kąpieli ją dodawać bo tak zaleciała położna i tak też robimy ;-) Mamy tylko mały problem z potówkami przy usteczkach... wydaje mi się,że to od smoka albo taka pogoda ... aaaaa noi ten nalot biały na języku.. przemyłam mu gazą nasączoną jego siuśkami i niby zeszło ale znowu coś mu wychodzi. Byliśmy w aptece po jakiś preparat na te pleśniawki ale farmaceuta nam odradził dezaftan bo podobno różne są na jego temat opinie..

Oszaleje!!! Czemu to moje dziecie tak się drze całymi dniami![]()
Łącze sie w bólu. Mój aż ma chrypke. Już mam dość !!!! Ryczeć mi się chce. Nie dziwie sie jak jest głodny ale zaraz po jedzeniu tak drze tego ryjka że szok. W sumie bez różnicy dla niego bo ledwo oczy otworzy i ryk. Tak wiec cholery mozna Dostac.
Dziewczyny to może spróbujcie czopków Viburcol, one działają uspokajajaco. Stosowałam przy starszaku.
A ja dzisiaj zjadłam z 15 truskawek, mam nadzieję ze małego nie wysypie. Jak bedzie ok to znaczy ze mogę jeść i rozkoszowac sie ich smakiem:-)