Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Zaczynam widzieć światełko na końcu tunelu
Witam i ja niedzielnie. U nas spanie od 21.30 do 4.30 a potem do 7.50 :-) Tymek tak sypial jak mial kolo roczku :-) tylko ze ja wtedy chyba mleka mialam mniej wiec widocznie mial czesciej potrzebe jedzenia.
My dzisiaj do tesciow na obiad idziemy. A jutro moja mama ma przyjechac popoludniu na kawe. A ja..... pozegnalam dzisiaj 2 z przodu jesli chodzi o wiek.... eh kompletnie tego nie czuje ze to juz 30!!
Spokojnej i milej niedzieli dziewczynki.
Marcia - wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń, mnóstwo uśmiechu na codzień i pociechy z synków oraz męża:-)
Ja się pochwalę, że moja córcia wczoraj i dzisiaj przespała po raz pierwszy część nocy w swoim łóżeczku:-). Pierwszej nocy spała 3,5 godziny + 2h godziny, potem ze mną w łóżku. Dzisiejszej nocy spała 4 godzinki, potem godzinę i musiałam ja wziąć bo się strasznie rozżaliłaZaczynam widzieć światełko na końcu tunelu
![]()
.
,no i trzeba kupić nowy bo ten jednak jest za mały,wali nogami po kierownicy,ale nie sądziłam że rower najtaniej za 700zł można kupić,posłuży pewnie ze 3lata jak dobrze pójdzie