• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Witam i ja :-)
Córcia nie dała mi się dzisiaj wyspać, budziła się co 2 godziny - o 23, 1, 3, 5 a o 7 było po spaniu. Tyle dobrze, że zasypiała odłożona do łóżeczka. No czasem musi dać mamie popalić, żeby wiedziała, że ma dziecko ;-)
Teraz ona sobie śpi a mama musi obiad robić, a na deser będą muffinki :tak:

Marcia wszystkiego najlepszego. :-)

hej.
ja ostatnio mało się udzielałam, ale to z racji pobytu męża w domku(musieliśmy nadrobić wszelakie zaległości), ale dziś mąż wyjechał, więc już jestem do całkowitej dyspozycji.

Marcia wszystkiego najlepszego

MARCIA 100lat
TRUSKAWKOWA to wykorzystałaś męża na maxa;-)
EDYSIEK moja za to wyjątkowo dała i się dziś wyspać,obudziła się w nocy ale nie chciało mi się wstać,dałam smoka i zasnęła i dopiero po 4na jedzonkom wstała a potem spała do 9:-),byliśmy w kościele i tez przespała całą mszę.
Moja ma pleśniawki,cały czas pchała całe rączki do buzi i sie przyplątało:zawstydzona/y:

Marcia - wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń, mnóstwo uśmiechu na codzień i pociechy z synków oraz męża:-)

Ja się pochwalę, że moja córcia wczoraj i dzisiaj przespała po raz pierwszy część nocy w swoim łóżeczku:-). Pierwszej nocy spała 3,5 godziny + 2h godziny, potem ze mną w łóżku. Dzisiejszej nocy spała 4 godzinki, potem godzinę i musiałam ja wziąć bo się strasznie rozżaliła:cool2: Zaczynam widzieć światełko na końcu tunelu:cool2:

Wszystkiego naj Marcia
Kroczek na festynie wyzera w dobrym stylu czyli piers grilowana :)Dziecka z gilami po pas poszły w las . Chwila spokoju :)
Tonę od wczoraj w wiadomościach na temat p.wielorazowych chyba kupię te z Milovie otulacze wkłady ale kieszoni chyba też.
Spadam do syna bo stęka. Trzymajta się.

Witajcie,
ja dzis w takim sobie nastroju i to chyba bez powodu. Kolezanka wlasnie rodzi - trzymam za nia kciuki :)
Witam i ja niedzielnie. U nas spanie od 21.30 do 4.30 a potem do 7.50 :-) Tymek tak sypial jak mial kolo roczku :-) tylko ze ja wtedy chyba mleka mialam mniej wiec widocznie mial czesciej potrzebe jedzenia.

My dzisiaj do tesciow na obiad idziemy. A jutro moja mama ma przyjechac popoludniu na kawe. A ja..... pozegnalam dzisiaj 2 z przodu jesli chodzi o wiek.... eh kompletnie tego nie czuje ze to juz 30!!

Spokojnej i milej niedzieli dziewczynki.

Po pierwsze sto lat! ja 2 lata temu pozegnałam 2 przodu ale powiem Ci ze jest rewelacyjnie, a ten rok jest dla mnie przelomowym :)

A co do budzenia - no wlasnie ja karmie tak : pierwsza pobudka jest po ok 3-4 h, druga po ok 3-2,5 h a kolejne sa co 2-1h. I tak do rana juz. Moze rzeczywiscie mam za slabe mleko :( ale raz zrobilam eksperyment i dalam butelke modyfikowanego -ponoc dzieci dluzej po nim spia - i obalam ten mit, Moj Maluch spal dokladnie tak jak po piersi, swoim rytmem.

Marcia - wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń, mnóstwo uśmiechu na codzień i pociechy z synków oraz męża:-)

Ja się pochwalę, że moja córcia wczoraj i dzisiaj przespała po raz pierwszy część nocy w swoim łóżeczku:-). Pierwszej nocy spała 3,5 godziny + 2h godziny, potem ze mną w łóżku. Dzisiejszej nocy spała 4 godzinki, potem godzinę i musiałam ja wziąć bo się strasznie rozżaliła:cool2: Zaczynam widzieć światełko na końcu tunelu:cool2:

Gratulacje :) cieszwe sie ze sa efekty. Na pewno w koncu Emma bedzie spala u siebie.

Truskawkowa i dobrze, forum nadrobisz a zalegosci z mezem nie moga czekac :)

My dzisiaj polezelismy dluzej i pozniej wybylismy na dzialke. Teraz maz pojechal na chwilke do biura a Maluch przysnał na kanapie. Jk sie obudzi to bedzie kapiel i do spania :)
Buziaki!

LOKA to my ten sam rocznik;-).
MADZIKM super że Emcia robi postępy w samodzielnym spaniu w łóżeczku,moja bardzo lubi łózeczko swoje ale czasem ma kryzys z zaśnięciem i mamusia ulula na łóżku,mam nadzieję że nie nauczy się tego wykorzystywać bo dzieci są cwane:-p.
A mój syn wstyd się przyznać ale w końcu załapał jazdę na rowerze na dwóch kołach:tak:,no i trzeba kupić nowy bo ten jednak jest za mały,wali nogami po kierownicy,ale nie sądziłam że rower najtaniej za 700zł można kupić,posłuży pewnie ze 3lata jak dobrze pójdzie:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry