madzikm76
Fanka BB :)
Katjuszkaaa - ja daję kaszkę rano na śniadanie i tylko łyżeczką. Jakoś kaszka z butelki do mnie nie przemawia.
W końcu nie byliśmy z Emma w pracy bo zadzwoniła do mnie wcześniej koleżanka z którą bardzo chciałam się zobaczyć, że bierze piątek wolny więc może innym razem pochwalimy się Emmą. Za to w sobotę pojechałam po raz pierwszy od niepamiętnych czasów sama na miasto, sobie nic nie kupiłam, za to dorwałam śliczną sukienkę dla Emmy, będzie na przebranie jej po chrzcie jak już będziemy w domu, żeby jej było wygodnie.
Jak wyschnie po przepraniu to zrobię zdjęcie i się pochwalę.

W końcu nie byliśmy z Emma w pracy bo zadzwoniła do mnie wcześniej koleżanka z którą bardzo chciałam się zobaczyć, że bierze piątek wolny więc może innym razem pochwalimy się Emmą. Za to w sobotę pojechałam po raz pierwszy od niepamiętnych czasów sama na miasto, sobie nic nie kupiłam, za to dorwałam śliczną sukienkę dla Emmy, będzie na przebranie jej po chrzcie jak już będziemy w domu, żeby jej było wygodnie.
Jak wyschnie po przepraniu to zrobię zdjęcie i się pochwalę.
musze spróbować dać taka Zuzce bo po takiej normalnej np. BoboVita chyba boli ją brzuszek bo bardzo płacze :-( kupię dzisiaj i sprawdzę.
potem nie chciała zrobić sobie przed popołudniowej drzemki wiec stwierdziliśmy że idziemy na spacer i wtedy na pewno będzie spała. No niestety 3,5 h nad morzem a mała cały czas ciekawa świata i nic nie spała - w ciągu całego dnia przespała 20 min 
ale w końcu szyję jej zaczyna być widać to cos się ruszyło.A okazało się że mój mąż ją zna z czasów kawalerskich,mamy wspólnego znajomego,to liczę sie się przyłoży;-).Na 16,30 zebranie u syna,ciekawa jaka magiczna kwota pęknie.
,sama z niemowlakiem w domu wiecznie bez prawa jazdy a tu już pasowanie sie zbliża i trzeba kasę prosić od mało chętnych niektórych rodziców