• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

My tez już na nogach od 7 :-) Zuzka wyspana i gaworzy sobie ze swoimi zabawkami a mama zasypia przy kawie ;-)
W nocy pobudki dwie jedna na smoka i jedna na mleko ;-)
Edysia śliczny ten komplet a buciki przesłodkie :-) mała dostała od cioci takie beżowe tylko jesienne coś ala kozaczki :P
Marcia dużo zdrówka dla chłopaków!
Mika ja próbowałam kilka razy karmić Małą podczas snu ale niestety bez skutku nawet dziubka nie chciała otworzyć :-)

reklama
Milenka ja też mam plany, tylko gorzej z ich realizacją. Przy małej za wiele nie narobię, to co w domu. Jedynie jak śpi, ale wtedy sama nie wiem za co się brać. A jeszcze szkoła się zaczęła i starszej w lekcjach trzeba pomóc.

Butki były opisane jako używane, ale są nowe z metkami (mają ten specyficzny zapach nowości:tak:).
Komplecik też nie wygląda na używany.

Edysiek dzięki za mile słowo odnośnie jedzenia. Ja byłam strasznym niejadkiem :( wiec może mieć to po mnie. Taka jest chudzinka ze szok. Jutro szczepienie to mi ją porządnie zwaza i musze obczaić jakie centyle bo coś mi się wydaje ze marnie..

Mika nawet nie pytaj o noc :( od 24 do 5 prawie nie spałam. Tak się rzucała ze nawet trzymanie niewiele dawało. A o 4 zaczęła płakać to na ręce i usypianie na trzy razy :( o 7 ostateczna pobudka...a teraz drzemka ale też na rękach uspiona. Nie wiem co jest grane. Okres skoku minął przecież. W buzi miękko, ale chyba jest coś na rzeczy bo gryzie wszystko co popadnie.

Edysiek super zakupy:) ja właśnie wczoraj też zaczęłam szukać czegoś ciekawego bo pomału wyrastamy z wszystkiego

Chyba na tydzień jednak pojedziemy do tego Zakopanego.. z jednej strony się ciesze a z drugiej mnie to przeraża..

Ostatnia edycja:
Katjuszka a Ty dajesz słoiczki? Niektóre dzieci zwyczajnie nie lubią słoiczkowego jedzenia, może spróbuj raz sama ugotować i dać córci.
Kinga śpi, lecę na ogród. :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry