Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-).
.Ja też jak wracam ze szkoły to kawka i bb .
Witajcie dziewczynki :-)
Weekend piękny wiec prawie cały poza domem, Mała ok trochę w nocy się budzi ale to chyba wina jedynek górnych i zmiany smoczka :-)
Pytanko mama czy Wasze Maluchy tez tylko na brzuszkach chętnie by leżały ? b Moja cały czas tylko brzuch, aż płacze jak jest zmęczona ale jak tylko przekładam ją na plecki ta z powrotem na brzuch :? i tak jęczy i piszczy :/
A teraz sobie śpiewa, głosik to ma na pewno po mamusi![]()

Nie chcę standardu w stylu rosół i kotlet, a najlepiej coś co mogę zrobić w sobotę i podgrzać po powrocie z kościoła bo chrzest mam o 12ej więc dobrze by było żebym miała co podać jak wrócimy.Dzień dobry
u nas nocka byłaby cudowna jak na moje dziecię, ale wszystko zepsuła o 4:40 gdy odmówiła dalszego spania.. od tej pory tylko 40 min drzemki, oczywiście zanim ja się zdrzemnęłam to ona już obudzonabo nosić ją musiałam żeby choć te 40 min pozwoliła mi poleżeć jeszcze.. teraz leży obok mnie spokojnie o dziwo bo lubi jak klawisze stukają ;-) ale ogólnie to marudzi od wstania, bo chyba niedospana.. no cóż czekam aż trochę się zmęczy i idziemy spać na spacerku.. tzn ona tylko... grrr
Zuzanka talentu wokalnego to za grosz nie mam, ale non stop do niej gadam lub śpiewam, bo inaczej zaraz paszczaka wydziera.. Jak Aguni niania.. tu kwiatuszek, a ma 5 płateczków, a motylek przeleciał, a to a tamto aaaaaa... Mąż patrzy na mnie jak na wariatkę, ale potem się dziwi że dziecko ze mną woli być... jak on grubym głosem " a tu masz zabaweczkę.." baw się sama ;-)
L-oka - serdecznie współczuję!! u nas nic nie widać, a dziecko jazdy urządza, więc nie strasz pls. Tylko jedna rzecz - uważaj z tą butelką, żeby Mały się powietrza nie nałykał.. gdzieś czytałam nawet na butelce, że tak się dzieje jak dziecko ciumka pustążeby do tego brzuszek go nie rozbolał..
Agunia - jak nocka? teraz jest zalecane od 7.msc podawać łyżeczkę jogurtu naturalnego dzieciaczkom z nietolerancją żeby uczyły się "przyswajać" więc po prostu troszkę przyspieszyłaś ;-)
Kurcze u nas po wczorajszym lepszym katarowo dniu dzisiaj od rana masakra. Zjem sniadanie i jade z dzieciakami na zakupy i do apteki. Musze mu jednak jakies krople z antybiotykiem kupic i jak bedzie to inhalator. Juz nam sie dwa tygodnie szczepienie odwleklo. Do tego od wczoraj meza choroba rozlozyla.
Witajcie dziewczynki :-)
Weekend piękny wiec prawie cały poza domem, Mała ok trochę w nocy się budzi ale to chyba wina jedynek górnych i zmiany smoczka :-)
Pytanko mama czy Wasze Maluchy tez tylko na brzuszkach chętnie by leżały ? b Moja cały czas tylko brzuch, aż płacze jak jest zmęczona ale jak tylko przekładam ją na plecki ta z powrotem na brzuch :? i tak jęczy i piszczy :/
A teraz sobie śpiewa, głosik to ma na pewno po mamusi![]()
U nas również brzuszek górą. Myślę, że to naturalne bo w końcu jak się leży na pleckach to nic ciekawego nie widać, jedyne co ciekawe na plecach to wkładanie stóp do pyszczka. :-) A na brzuszku się super pełza, szczególnie jeżeli gdzieś w pobliżu leży pilot do TV to można się szybko przemieścić.
Truskawkowa - Emma też zdecydowanie odmówiła ziemniakom że szpinakiem, ale po spróbowaniu przestałam jej się dziwić.
Dziewczyny mam problem. Chrzciny już w niedzielę a ją dalej nie wiem co na obiad dla gości ugotować.Nie chcę standardu w stylu rosół i kotlet, a najlepiej coś co mogę zrobić w sobotę i podgrzać po powrocie z kościoła bo chrzest mam o 12ej więc dobrze by było żebym miała co podać jak wrócimy.
Te z was, które robiły przyjęcie w domu. Co podałyście gościom? Help!