• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Viltutti- gratuluję w takim razie super nocy! Pewnie od razu cały weekend rysuje się w kolorowych barwach skoro trochę odespałaś.

U nas niestety noc jeszcze gorsza, nie wiem czy była godzina bez wstawania :-( i zaczęło się już przed 24 a zazwyczaj jak już głęboko usną to tak od 1-2 są pobudki. Jestem niewyspana, ale to nie nowość a do tego rozdrażniona i boli mnie głowa. Gdzie te czasy że spalam po 10h? Ehhh

reklama
Witam :-)
U mnie noc w miarę, choć trochę ją katar męczył a wstała o 6:30 czyli standard.

Viltutti oby więcej takich nocy.
Ja z nocnikiem czekam przynajmniej do roku, niech zakuma o co chodzi ;-) Starsza załapała o co chodzi jak miała jakieś 1,5 roku i do 2 lat pożegnaliśmy całkiem pieluchy.

U mnie też super pogoda, dość chłodno ale nie ma wiatru i świeci słońce. 1,5 godzinny spacer zaliczony. Może później znowu pójdziemy.
Obiadu oczywiście jeść nie chciała, kilka łyżeczek i pluła. Dałam jej ziemniaka z zupy to się nim bawiła.

VILTUTTI ambitna kobieto nocnik?podobno dobrze zapoznawać z nim dziecko wcześnie ale ja jak Edysiek planuję jak ciepła wiosna przyjdzie i będzie gdzie suszyć te zes....majtochy:-D.A mój syn bał sie nocnika dopiero na 2lata zaczął sikać ale na kibelek od razu.

EDYSIEK możemy się zamienić na parę dni,moja za jedzenie gotowa zabić;-),ciekawe jak to jest mieć niejadka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry