Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i rodzeństwa dla synusia;-)

ale masz super dziecia! A Olo już siedzi sam że na nocniczek go wysadzasz?
. Ale ze mnie dupa wołowa rano jak mały jeszcze spał to poszłam szybko do wc i ten skubaniec wstał w tym czasie przeczołgał się w śpiworku przez barykadę i spadł z łóżka
myślałam że zawału dostanę! Na szczęście na płaczu się skończyło uff. Teraz wypił kaszkę z butli i śpi w spacerówce w salonie bo od strony sypialni blok docieplają i walą czymś niesamowicie głośno
.
bo jak Hubcio będzie taki jak kochany jak wczoraj to pewnie nawet obiadu nie będzie
.
połączę przyjemne z pożytecznym;-)gratulacje zabkaMy też byliśmy w Tesco i wyboru dużego nie było oczywiście, ale kupiliśmy garnuszek na klocuszekza pół ceny, trochę na wyrost ale przyda się
No i muszę pochwalić Olusia, iż dzisiaj zaliczył pierwsze siku do nocnika! No i wzdrygnął się przy tym![]()
dzięki dziewczyny,dlatego wyszłąm w taki stanie z gabinetu że mi się wyć chciało.rady pani dokotor to leżeć rzem z nią i zachęcać do zabawy a do tego jeszcze ćwiczenia wojty 4razy dziennie hah a starszego to do przytułku oddam.No cóż nasza rehabilitacja będzie trwałą bardo długo.
Ma któraś płacone macierzyński z zusu?bo nie mam przelewu i nie wiem co jest grane,do tej pory płacił mi zakład pracy regularnie
Niunia - mam nadzieję że noc minęła spokojnie i synek ma się już lepiej!
Milenka- przecież to niemożliwe do zrealizowania :-( ja wszystko rozumiem ale lekarz też powinien dawać zalecenia które można spełnić! Może po prostu w miarę możliwości staraj się ją częściej kłaść i się z nią bawić no i plus ćwiczyć na tyle na ile jest to możliwe?
U nas noc naprawdę super. Chyba byli wykończeni po wczorajszym wyciu ;-)
Kurcze mam problem z O i z jego drzemkami w ciągu dnia. Za nic w świecie nie chce spać. Jest mega padnięty, oczy mu się zamykają i walczy. Nic nie pomaga, ani pieluszka, ani kołysanka w karuzelce, ani głaskanie, jak wezmę i przytulę to się drze jaj opętany. Nic nie działa :-( Ja bym mu spać nie kazała wcale tylko on z tego zmęczenia jest nieznośny i płacze i marudzi. Biedny jest a ja mu nie potrafię pomóc. Wszystko co działało do tej pory o d... rozbić!