reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Kupiłam kiedyś tę kulę chrześniakowi i bawił się nią, ale największą radochę miał pies. :-D Niestety brat ją oddał :-(

Starsza wróciła z rajdu i musiałyśmy się sobą nacieszyć, do tego lekcje, spacer na wybory i dzień zleciał.

reklama
Rety nie mialam kiedy nadrobic. A raczej sily nie mialam. Dwie noce z rzedu spalam po jakies 3-3,5 godziny. Z piatku na sobote bylismy u znajomych z mlodym. Wrocilismy po 2 w nocy. Zanim sie polozylam to byla 3, a o 6.30 definitywna pobudka. Za to wczorajsza noc to byl istny koszmar. Tak jak u Milenki gorszej nocy jeszcze nie mielismy. Do 3.30 praktycznie nie spslsm bo zamykanie oczu na 15 minut nie mozna nazwac snem. A pomiedzy polgodzinnej proby usypisno

Dzięki,spodobała mi się,no właśnie jak to jest teraz rodzice kupują zabawki takie jakie im się podobają,trzeba sie nacieszyć bo szybko to mija;-).Muszę przemyślec jeszcze,niech już grudzień sie skończy to nie będę szukać.

usypiania, wiercenie sie, szarpanie za wlosy i pobudki z krzykiem wielkim. I tez wiekszosc nocy spedzil w moich ramionach. Po dwoch nieprzespanych nocach rano.nie wiedzialam jak sie nazywam a z niewyspania az mi slabo bylo. Na szczescie dzieciaki daly mi choc troche w ciagu dnia odespac.

Przepraszam ale nie odpisze Wam teraz. Ide spac poki moge bo nie wiem co.mnie czeka.

Ostatnia edycja:
Agunia, Milenka ma racje :) ciekawe co na to Julus? :)

marcia duzo sily i odsypiaj kochana poki mozesz. Moze to skok?

u nas Mlody kolejna noc siedzi i siedzi, juz z mezem sie przyzwyczailismy - ok 21-22 kapiel, butla z mlekiem i zabawa. Spanie ok 23:30 - 24:00 tak naprawde sie zaczyna. Ale nie bede narzekac bo dzisiaj nie dal mi mocno w kosc.Dobranoc!

reklama
Do góry