reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

U mnie też noc kiepska - a to nieczęsto się zdarza. Misiek "spał" tylko przy cycu, a i starsza się budziła. Może coś w powietrzu?
Edysiek - jeśli idzie o lidlową rozmiarówkę to Oliwii kupujemy 86. Czasem 92 ale to już z myślą o wiośnie. A będzie miała wtedy 2,5roku. Przed moim romansem z forum nawet nie zdawałam sobie sprawy z tego, że jest taka malutka. A Misiek idzie w jej ślady.
Milenka - sama bym sobie taką kupiła, szkoda że dzieci jeszcze za małe- nie będzie wymówki ;-)

reklama
Uwaga wiadomośc tylko dla mam śpiących dzieci ( mamy nocnych marków mogą dostać zawału).
Dziecię moje zasnęło ok 20:00,wstało ok 22:00, zasnęło o 23, potem mleczko ok 5 i wstaliśmy o........10:30:szok::tak:
Szybkie śniadanko i już szykujemy się do przedszkola (tatus nam rano wybył, więc całą 3 tak spaliśmy).

Melduje sie ze zyje ;ale to byla najgoesza noc w moum zyciu, bylo mi tak zimno ze az mi sie plakac chcialo, mloda co chwile sie budzila, krecila o 2 giej sie tak rozpkakala ze musialam ja na rece wziasc pozniej juz moj do niej wstawal... teraz jest lepiej ale I tak czuje sie wypluta :/ chcialam isc do tego lidla ale nie mam sily:-(

My już po szczepieniu. Kinga ma 70 cm i waży 8 kg, także powoli robi się z niej kluseczka ;-)

Milenka super ta gra, szkoda że starsza już za duża, bo bym jej pokazała. Teraz jest na etapie Harrego Pottera i zażyczyła sobie gadżety typu kalendarz itp. i pluszowego miśka 100 cm :tak:
Zuzanka moja ma bluzę z Lidla na 74 i jest na nią za duża. Ma też bluzę z 5 10 15 na 62 i jest ciągle dobra :szok:

Truskawkowa moja też zazwyczaj zasypia przed 20 i budzi się dopiero na mleko koło 1-2 i tylko czasem trzeba dać smoka. A dzisiaj to nie wiem, chyba faktycznie coś jest w powietrzu.

Niunia współczuję ciężkiej nocy, oby już tylko lepiej było.

Witam po dłuuugiej przerwie na tym wątku.
Truskawkowa WOW, Niunia współczuję i dołączam do wampirków :D ale teraz mi zasnął więc jest super :D
Zaczęłam szukać czegoś na gwiazdkę na zrzutkę dla rodzinki i na stronie fishera jest fotelik
„Ucz się i śmiej!” Edukacyjny Fotelik Malucha
Co się stało z krzesełkiem uczydełkiem? wiem że na allegro jest oczywiście drożej niż to nowe a chciałam wysokość siedziska porównać.

nie doczytam wstecz ale postaram się być na bieżąco (choć i tego nie obiecuję) uciekam póki mały śpi bo pranie trzeba ogarnąć

Właśnie dostałam paczuszkę z Hippa już trzecią z kolei, tym razem zupka koperkowa z ryżem i indykiem 6f96798395.jpg

Załączniki

• 6f96798395.jpg
    6f96798395.jpg
    8,1 KB · Wyświetleń: 74
AULIYA to krzesełko jest następca uczydełka,a stare modele były tylko do wysprzedaży.Do mnie ten nowy nie przemawia,zdecyduję się na stara wersję z lampką:tak:

EDYSIEK jaka kluska,jak taki niejadek z niej,waży odpowiednio.

Cieszę sie że nie tylko ja jakaś świrnięta jestem i mi sie zabawki podobają,tą grę zdecydowanie kupię na pewno synuś będzie miał frajdę.W ogóle to wpadłam w szał zakupowy,jak co roku przed grudniem ale nie będę się ograniczać dawno nie miałam tyle przyjemności:-)

Niunia lacze sie z Toba w bolu, u nas Oskar czuje sie juz dobrze za to maz i ja szkoda gadac... Cale szczescie ze w domu sa dwie lazienki.

Truskawkowa, nie zamienilabys sie na dzieci tak na tydzien? Tyle by mi wystarczylo zeby sie wyspac ;)

Kobitki co mozna brac przy grypie zoladkowej przy karmieniu i w ciazy? W ogole cos mozna?

Witam :-)
U nas jakaś niespokojna noc, mała co chwilę się budziła, co prawda po podaniu smoczka się budziła, ale męczące to :baffled:

Milenka fajny zestaw :tak:
Katjuszka Tobie również udało się upolować niezłe ciuszki.

Jouluatto jeszcze nic nie wiadomo z tą córeczką ;-)

L-oka rozmiar 92 :szok: Moja nie wiem czy po roku do 92 dorośnie. My dopiero zaczynamy 74, a niektóre 68 są dobre.
Dzisiaj dowiem się jaka jest duża.

Niunia jak dzisiaj?

Ancona dobrze, że z uszkami wszystko ok.

Zuzanka jeszcze trochę i będą się razem bawić, choć pewnie zazwyczaj będą się bić ;-)

Szkoda, że koło mnie nie ma Lidla bo przypuszczam, że teściowa też by coś wnusi kupiła. No ale była w biedronce i kupiła jej pościel z kucykami Pony :tak:

Kinga dzisiaj znowu marudna i skutecznie utrudnia mi pisanie. Ciekawe czy po szczepieniu będzie lepiej czy jeszcze gorzej :baffled:

dobrze ze juz po szczepieniu. Córa to na modelke rzeczywiscie rosnioe :)

Jouluatto sucharki, gorzka herbatka i ryz na wodzie :) dwa dni i przejdzie, przepijaj coca cola.

niunia wspolczuje.

reklama
Jouluatto bardzo dobry jest kompot z suszonych jagód. Tylko muszą być suszone a nie mrożone. Ja sama suszę, ale można też kupić. Polecam, można dawać go już niemowlęto i samemu też pić.

Do góry