U nas przesikane pieluchy zdarzaja sie kiedy O bardzo duzo je w nocy, czyli w najgorszych fazach zabkowania. Ja tez nie zmieniam w nocy pieluchy bo to go strasznie ekscytuje i konczy sie 2 godzinna przerwa w spaniu... no chyba ze sie trafi kupsko to wtedy przewijam.
O ma 2 zeby wyrosniete (dolne jedynki) i 4 gorne w drodze, juz wlasciwie sie przebily (jedynki i dwojki).
Hi hi w tym roku tak mnie ekscytuje dzisiejszy Mikolaj jakbym to ja miala dostac pierwsze w zyciu swiateczne prezenty
Widac przy dziecku przezywa sie drugie dziecinstwo 
O ma 2 zeby wyrosniete (dolne jedynki) i 4 gorne w drodze, juz wlasciwie sie przebily (jedynki i dwojki).
Hi hi w tym roku tak mnie ekscytuje dzisiejszy Mikolaj jakbym to ja miala dostac pierwsze w zyciu swiateczne prezenty
jak nie Kubuś i zaraz zaglądam w paszczę czy to ząbki czy po prostu mam wrażliwe dziecko na fazy księżyca czy ogólnie byl wkurzony na swoja niemoc bo pupe dziwiga i staje na czterech i potem nie wie co dalej i stoi i placze
Dzisiaj obudziła się na mleczko o 2:30 i spała do 6:30. A zasypia już przed 20.
Już nie mogę doczekać się gwiazdki, bo wtedy u nas prezenty. Dzisiaj symbolicznie.
jestem w mega szoku bo potem jeszcze po godzinie popchnal 150ml mleka i teraz spi