Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Madzikm wchodzisz w konkurencję z Milenka i Edysiek? Jeśli tak to dobrze Ci to idzie. Ba! Dobrze, bardzo dobrze!
U nas dzisiaj niania dostała wolne, a z Julkiem na cały dzień został mąż. Ciekawe jak sobie chłopaki poradzą, bo tak długo sami jeszcze nie byli. Zresztą mąż to nawet nie zdaje sobie sprawy z tego co go czeka i twierdzi nawet, że dom posprząta. Przy Julku? Naiwniak!
Aaaaaa, zdrowych i wesołych Świąt oraz spełnienia wszystkich marzeń.
" Rany Madzikm ależ Wy zorganizowani jesteście
U mnie też już wszystko zrobione. Rybka po grecku, dwie sałatki, nóżki, schab po warszawsku, prezenty popakowane. Jutro tylko łazienkę ogarnę i zrobię śledzie po parysku i wszystko będzie:-) Ale ledwo żyjęDobrze że mąż Kubą się cały dzień zajmował to mogłam gotować bo niestety nie posiadam kojca a to moje Dziecię wszędzie musi wejść
Zobacz załącznik 660502
Dziewczyny do zobaczenia po Świętach![]()

Madzikm super że wyrobiona jesteś,teraz tylko świetować.A jeśli chodzi o nasivin to Emmie pomogło chyba dlatego że tak trudno zdobyte,u nas W PL każdy dzieciaczek je miał i chyba na żadnego nie działał
KROCZEK podrzuć mi tego męża do bawienia,ja mojemu dzisiaj przez telefon powiedziałam że za rok jak tak będzie miał grafik to na wigilię serwuję barszcz w proszku i rybę mrożoną a na święta kromke z konserwą.To jest nie robota,mała nomstop się darła na ręcę a ja w nerwach cały dzień.
.

I wstała jak zwykle przed ósmą. Mąż rano niewyspany i mamroczący coś pod nosem, ja też w kiespkiej formie. Ale nic to - damy radę
Zapomniałam wam napisać, ze mój nie pijący zupełnie nic syn rzuca się na butelkę wody z dziubkiem i doi jak smokA matka niemały majątek zainwestowała w różnego rodzaju kubki, butle, itp., kiedy wystarczyło wydać 2 zł na butelkę wody
![]()

AGUNIA twój Julek jest wyjątkowy,to mnie to nie dziwi.Ależ jestem ciekawa jak mąż optymista da radę
A ja w końcu na czacie dostałam nr tel do kuriera i ma być przed 12.bo syn od wczorak chce choinkę ubierać a ja cały czas odwlekam.Ma być niespodzianka;-)

Będę mieć cudowne zdjęcia z pierwszych Świąt z Emmą. Los jest okrutny