• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Mnie pyta przy wypisywaniu czy to mam. Jak mam czegoś mało albo nie mam to też dostaję receptę. Teraz głównie z Młodą chodzę, bo starszy po tej szczepionce wyhamował z chorowaniem.

My już po wizycie, H kaszle i będzie kasłać jeszcze ok 3-4 tygodni to tylko solą nawilżać i rano wykrztuśny, K dostał Cortare aerozol wziewny i obaj cały czas delortan. A szczepienie za ok 3-4 tygodnie jak już się wykaszle.

Mika a jak u Was?

Siedziałam tam do 16. Najpierw było spotkanie z panią z Poradni Uzależnień, co prawda dotyczyło już raczej starszych dzieci (takich od gimnazjum) ale było dość ciekawe. Potem spotkanie z dyrektor i Radą Rodziców (byłam pierwszy raz w tym roku i pewnie ostatni). Także do wychowawcy wpadłam tylko po karteczkę z ocenami.

Mika jak tam?
Ancona zdrówka dla chłopaków.

Jesteśmy po ....ostre zapalenie gardła i krtani prawdopodobnie na tle alergicznym. Antybiotyk Tarmomentin, Mucoslolvan syrop, Encorton tabl. przeciw duszności, bo na bank sie nie da inhalować, Jovesto dalej kontynuować, osłona Osłonik, i chyba tyle. Na pole nie wychodzić przez jakieś 2-3 dni, także jednym słowem zajebiscie :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry