• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Truskawkowa tu sieje rozpustę "spaniową" a my takie senne.

Nocka dziwna, pobudki co chwilkę, bez płaczu i jęku, wiercenie, klinowanie nóg miedzy szczebelkami, kopanie, odkrywanie sie. Rozmawiałam wczoraj z kuzynką to jej dzieć też kiepsko śpi.

DJMka - wzięłam odrazu dwie kawy [emoji39]

Ja juz pomału stresa łapie.

Ostatnia edycja:
Witam i ja z kawką :-)
U mnie też noc wiercąco - marudząca, przez co wylądowała u mnie.

Milenko Kinga też jest do mnie podobna. I dobrze, bo starsza jest podobna do taty.
Ładne spódniczki, ale cena wcale nie jest powalająca jak dla mnie.
Ja mojej na razie ciuszków nie kupuję, bo nie wiem czy to wynosi. Chociaż zawsze jakaś tam pojedyncza rzecz sama się kupi ;-) Dopiero na jesień zrobię jakieś większe zakupy. Tylko teraz body muszę jej kupić.

Kroczek moją też teraz jest ciężko przebrać. Zmiana pieluchy kończy się wrzaskiem lub uciekaniem. Ostatnio jak uciekała to nabiła sobie limo.

Laski, a takie pytanie do tych, których dzieci bardzo źle śpią: w jaki sposób zasypiają Wasze maluchy? Bo jestem pewna, że w większości przypadków niesamodzielnie.
U nas tak noce wyglądały jak mały zasypiał mi na rękach a później odkładałam go do łóżeczka. Budził się wtedy co 45minut z wyciem i sam nie wiedział o co mu chodzi. A jak postanowiliśmy że będzie zasypiał sam w łóżeczku, to jak ręką odjął, maks 3 pobudki.

Witam i ja po kiepskiej nocy. Tylko że przez starszaka. Popołudniu zaczął goraczkowal i skończył dopiero ok 1 w nocy. A o 3 obudził się z takim kaszlem że siedziałam obok niego z miska bo aż go na wymioty brało. Rano znowu gorączka. A za oknem pada :-( zapowiada się cudny dzień.... Lecę zrobić śniadanie a potem poczęstuje się kawka.

Viltutti moja zasypia trzymając mnie za rękę. Noce ma raz lepsze, raz gorsze. Teraz wychodzą jej trójki, więc myślę, że to jest winowajcą.

Edysiek zmiana pieluchy to sport ekstremalny. O ile zasikana jakoś idzie, o tyle z kupą to hardcore.

Marcia zdrówka dla Was.

Mój zasypia na rękach albo w łóżeczku zależy to od jego stopnia zmęczenia i marudzenia.

Zmiana pieluchy u nas to jakaś masakra ....chyba czas na odpieluchowanie hehe inne idealne mamy pewnie mają już to za sobą a my sie pierdzielimy jak cyganki w tańcu [emoji38]

Ostatnia edycja:
Witam z kawką,ja moją jak już wezmę do łóżka to nie pamietam czy się budzi także chyba śpi;-).Zasypia w łóżeczku z butlą,jak butla pusta to wymieniam na smoka a jak się przebudzi to też smok pozytywka.

EDYSIEK ja zakupy zrobiłam na jesien dla obojga na teraz mam ciuchy,a w smyku body w pakietach z dlugim rekawem w fajnych cenach to też jej wzięłam.Nie lubię jak w zimie jest chłodniej w domu a jej pewnie co chwilę plecy gołe by wyłaziły.Sukienki fakt ceną nie powalają ale ten rodzaj kiecki może jej posłużyć co najmniej rok bo wzięłam większe a jak wiesz ja kupuję wszystko od a do z to zawsze mniejsze zakupy na jesień.No a tu jakosć pewnie lepsza niż w pepco więc liczę że długo będzie nosic.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry