Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Papillon ja też w szkole pracuję na szczęscie u mnie z dyżurami nie było od początku bo to ja je układamwięc po prostu się w nich nie ujęłam :-) Moja dyrektorka też pozytywnie zareagowała chociaż z nią to nigdy do końca nie wiadomo więc lepiej jej schodzić z drogi ale jak ma 65 nauczycieli pod sobą to to nie jest trudne
A mnie boli pośladek prawy ale tak jakby mnie ktoś w niego kopnął![]()
Siemaneczkojuż po... jest ok!! Dzięki za wsparcie- jesteście wspaniałe
Więcej w wątku o wizytach..
Dziewczynki przed chwilą przeczytałam że wg przesądów zachcianki w ciąży na owoce cytrusowe to wskazują na dziewczynkę a na mięsne rzeczy to chłopiecnie wiem jak bardzo się to sprawdza ale moja koleżanka w ciąży miała fazę na pomarańcze... i ma dziewczynkę
![]()
Witam Was mamusie, chciałam poinformować że jestem świeżo po badaniu usg 1. trymestru i okazuje się że wszystko jest wspaniale - wyniki pomiarów są w porządku, dzieciątko ma 5,3 cm, normalnie kręciło się i machało rączkami, aż nie mogłam uwierzyć, bo pierwszy raz je zobaczyłam a przecież ani trochę go jeszcze nie czuję! Jestem MEGA szczęśliwa!! I też nic nie przytyłam, brzuch wcale specjalnie nie urósł, a tu taka niespodzianka i mogę teraz spokojnie się cieszyć![]()
Dziewczyny - przepraszam za nieodzywanie się. Cierpię na chroniczny brak czasu. Córcia do przedszkola, dwa razy w tygodniu basen, przyjechał mąż, mase mam do zrobienia w domu. Postaram się Was nadrobić.
Jutro mam USG prenatalne, więc odezwę się po. Buziaki dla Was - ściskam mocno

Dziewczyny - przepraszam za nieodzywanie się. Cierpię na chroniczny brak czasu. Córcia do przedszkola, dwa razy w tygodniu basen, przyjechał mąż, mase mam do zrobienia w domu. Postaram się Was nadrobić.
Jutro mam USG prenatalne, więc odezwę się po. Buziaki dla Was - ściskam mocno
Ja wczoraj zjadłam fasolkę po bretońsku! Nawet nie było tak źle, przeżyłamRany zjadłam prawie cały słoik grzybów marynowanych :-) ciekawe teraz czym to się skończy...![]()

.. mimo ,że ostatnio prawie z domu nie wychodze, tylko pieke ciasta i eksperymentuje w kuchni.. tak dziś pod kocem opatulona szlafrokiem piję gorącą herbate z cytryną i chyba zaraz zrobie sobie kanapki z czosnkiem i cebulą .. katar mam niesamowity, znając mnie zaraz na zatoki pójdzie