Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale dobrze, że u Ciebie już się znalazły
Był też w lokalu kącik dla dzieci gdzie K poprzestawiał mebelki wg własnego uznania. Podziwiał ogromne akwarium z rybkami i miał nawet własny talerzyk i wizytówkę przy talerzyku
Akcję zrobił dopiero przy powrocie do domu. Oczywiście nakarmiony, przebrany w dresik do spania ładnie zasnął w samochodzie (jechałam może 15min). Wyjęłam go z samochodu jak saper minę bo chciałam szybko wrócić na salę, wkładam go do łóżeczka a on oczy jak 5zł.... na salę wróciłam po 2h bo Młody nie chciał usnąć. Nie pomagały bajki, lulanie, mleko no nic.... dopiero po 21 padł ze zmęczenia
Na salę wróciłam zła jak osa ale szybko mi minęło i w sumie bawiliśmy się do 3 rano. Wytańczyłam się za wszystkie czasy i teraz plecy mnie napierniczają jak nigdy:-(
No mimo najszczerszych chęci gdzieś musiało go na tym weselu owiać jak się przypocił
Póki co podaję tylko Pulneo i nawilżam solą morską nosek. Zobaczymy jutro.