• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam :-)
Mała smarkająco marudząca. Noc tragiczna, wstaję przed 5 więc niedługo będę chodzić jak zombie :baffled:
Tyle dobrze, że jest u mnie mama. Rano obie babcie bawią małą a i tak ledwo dają radę, a po południu przykleja się do mnie. Oczywiście zrobić nic się nie da. Kupiłam paprykę, bo miałam robić sałatkę z buraczków, ale na razie czeka. Tyle, że dzisiaj upiekłam ciasto, bo chcę zanieść jutro do pracy.

Madzik przykro mi.

Truskawkowa dobrze, że klucze się znalazły. Mała gdzieś przesiała klucze starszej i szukam ich od 2 tygodni, bez skutku.

Katjuszka ja nie używam kropli do nosa, jedynie co smaruję maścią majerankową. A na noc smaruję ją Pumo Vap. Kupiłam tylko dlatego, że akurat Depulolu nie mieli, ale opinie ma dobre Włosowelove: O żyrafce, która pomogła Zosi wyzdrowieć: Hipoalergiczny żel rozgrzewający Pumo Vap bebe.
No i teraz daję sławny Gropinosin, o którym nie miałam pojęcia ale ostatnio lekarz go małej przepisał.

Zdrówka dla wszystkich dzieciaków.
Jest tu jeszcze jakieś, które uchowało się od choróbska?

reklama
Piękna pogoda to może wszystkie plażują. ;-)
My dołączamy do sporej większości i walczymy z katarem u O. Lada moment pojawi się też u J bo kicha jak napędy.
Truskawkowa - dzięki za przypomnienie o Euphorbium, właśnie podałam.

No alkohol? ktoś coś wspomniał :-D żartujęęęę :)
U nas zaczęły się zajęcia dla dzieci, które nie chodzą do przedszkola i jak tylko jestem "wyrobiona" ze swoją pracą to jeździmy tam. A jak nie jestem wyrobiona to robię po nocy he he he. Na razie początek tych zajęć i to nowość u nas ale zapowiada się fajnie. Mają być zajęcia z malowania dla maluszków, rytmika różnego rodzaju , zabawy z psami z dogoterapii. Zobaczymy. Póki co Młody uśmiechnięty no i ma kontakt z rówieśnikami.
Poza tym łapiemy ostatnie promienie słoneczne :) i ciągle na dworze jesteśmy, dom za to wygląda jak pobojowisko ale .... czego nie robi się dla tego słodkiego uśmiechu.

reklama
Madzikm przykro mi.

Hmm alkohol :-D
U nas H chorobowo lepiej za to teraz Kuba dostał jakiejś dziwnej wysypki?? Cały brzuch i plecy ma zsypane takimi bardzo drobnymi kostkami, niektóre są większe jakby z wodą a dodatkowo na plecach ma kilka plamek jak liszaj ok 1cm średnicy :confused::confused:
Pojęcia nie mam co to może być rodzinna dała Pimafucin i sama dokupiłam Duozinal. W aptece już panie się śmieją co tam się u nas znowu dzieje :sorry:

Truskawkowa walenie głową przerabiałam z Kubą i to było straszne H na razie kładzie się na podłodze i udaje że płacze ;)

Wczoraj nasz znajomy który do tej pory widział H tylko w wózku i mówił że to aniołek po wizycie u nas w domu stwierdził że takiego agenta jeszcze nie widział :cool2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry