• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Truskawkowa taaa niech gadają :-D a Kinderek mniam :-)

U nas H próbuje wszystkiego ale w dalszym ciągu nie zje tyle żeby się najeść i mleko musi być oczywiście znowu je w nocy i nie ma zmiłuj żeby czymś odwrócić jego uwagę.
A ciasteczka uwielbia :-p

Truskawkowa niezły jest mój żaden nie potrafi puścić pawika na zawołanie :eek:

A moje dzisiejsze samopoczucie to tak jak u Milenki no ale przecież macierzyństwo jest takie wspaniałe :confused2:

Moja drze się cały dzień o to ze nie damy jej książek zw szkoły do podarcia,ze mą ochotę miskę zupy wylać na podłogę i czemu jej nie pozwalam, albo chce zjeść tubke kremu do rąk a za każdy razem spazma po 20 minut.
W takim klimacie wali mnie co je dziś zarla pasztet sam, zupy wszystkie bee. A no i chora cały czas jestem i trójki idą. Dobrze że mam fajnego syna co sam się uczy bo ja mu nie poświęcam czasy prawie.

Ancona nie że cieszę się z twojego nieszczęścia ale mi lżej że nie tylko u mnie taki cyrk heh.
Laski to już bunt 2 latka czy będzie jeszcze gorzej?to już pamiętam czemu ucieklam do pracy, syn miał 18 miesięcy w tedy jak młoda teraz. Jutro znowu lekarz, nawet kompa nie chce mi się włączyć tylko że tel piszę, ale jestem z się nie dumna bo wstałam żeby prysznic wziąć Haha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry