• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Agunia to Ci się mały geniusz trafił :) fajnie możecie już sobie pogadać :). A to walenie głową tylko tak żeby nic sobie nie zrobić rzeczywiście jest przeurocze :-D kochane te nasze dzieciaki

Truskawkowa współczuję kobieto ty to się masz. Zdrówka dla chłopaków!

reklama
Kroczku jabłko delikatnie go uczula ale.... uczulinu jest na 11 rzeczy....pomieszal wszystko i buum....najgorsza ta marchew. Mieli mu nie dawac w przedszkolu, ale tłumacza sie przepisami, ze nie mogą nie podac itd. Z resztą I już nie chce na obiady chodzic, więc go wypisałam;-)

Truskawkowa ale jak muszą, jak dajesz im zaświadczenie od alergologa i koniec. U Młodego w przedszkolu tak jest. Mało tego, panie chcą zaświadczeń od lekarzy alergologów, bo dzieci same wymyślaja, że czegoś nie mogą jeść.

Ja pewnie do piątku z nimi w domu, bo w weekend mam szkołę.

AGUNIA moja jeszcze głową nie wali;-)

TRUSKAWKOWA współczuje tych alergii,a wywar z marchwi też mu może zaszkodzić?

Moja padła dopiero po 13 i znowu długi wieczór nas czeka:crazy:strasznie żal jej iść spać i tak z płaczem ją huśtałam w wózku bo wogóle nie miała zamiaru sie kłasć.Mnie gardło i kości bolą jak dobrze że przesyłka właśnie dotarła.

TO dla stołówek faktycznie kłopot bo zupę na pewno każdą na marchwi gotują,dobrze że jesteś w domu to możesz sama gotować a co z matkami jak np nie gotują bo dziecko jada tylko w przedszkolu.

Zamiast apteczki mam aptekę

Załączniki

• 20150929_144132.jpg
    20150929_144132.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 56
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry