• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Agunia zdrówka. Oby tylko Julka z opóźnieniem nie położyło.

Mika Młoda znośniej, jeszcze trochę kaszle i skrzypi, ale jest lepiej.

Katjuszka ciężko Ci tak funkcjonować z tym spaniem K. A nie da się jej raz w dzień położyć w okolicach 11?

reklama
Zestaw-10a09%20mkopia.jpg

Witam :-)
Milenko fajna kiecka :tak: A małej w końcu którą zamówiłaś?
Łazanki robiłam na dzisiaj. Właśnie pojadłyśmy z Kingą. Trochę jestem w szoku, że ona takie rzeczy lubi, bo starsza nigdy nie jadła. Zresztą dzisiaj też nie jadła, miała paluszki rybne.

Agunia zdrówka.

Katjuszko ja uwielbiam tańczyć, więc zumba jest stworzona dla mnie :-D Też mam czasem problemy z koordynacją ;-) Byłam w tyle dobrej sytuacji, że kiedyś ćwiczyłam sobie zumbę w domu, bo miałam filmiki.

To na razie tyle, bo chcę upiec jakieś ciacho i zrobić sałatkę i muszę iść puki mam chęci :-D

Uwaga, wracam do gry. Długo wzbraniałam się przed antybiotykiem, ale wczoraj w końcu uległam i dzisiaj czuję się już o niebo lepiej. Dzięki za życzenia zdrówka.

Milenka mam podobną sukienkę z monnari, tylko tam góra jest luźniejsza. Uwielbiam ją :tak:

Katjuszka masz dzisiaj urlop? Zapomniałam ostatnio napisać, że Julko i K. idą w podobnej kategorii, bo w poprzednią środę byliśmy na szczepieniu i waga pokazała 10 kg, a miara 82 cm.

Mika też się zastanawiam skąd dzieci mają tyle energii. No ile można biegać? Bo ja daję radę góra 15 min ;-)

Ancona w tej sytuacja nie wypuszczaj męża z domu.

Kroczku przed ciążą też była taka aktywna, ale miałam na to czas i ochotę, a teraz odbiło mi się to na zdrowie, bo jestem notorycznie przemęczona i łapię każdego wirusa.

Milenka bardzo ładna sukienka :tak:

Agunia dobrze że już lepiej :)

Edysiek to u nas podobnie starszy je bardzo wybrednie i wszystko łagodne a H im smak wyraźniejszy tym chętniej zjada :)

Ostatnio udaje nam się wychodzić na spacery bez wózka i nawet ładnie idzie za rączkę :tak: Dzisiaj chodziliśmy po nowy niekapek, poprzedni zaginął 5 dni temu i nikt nie wie gdzie :eek: ciekawe kiedy się znajdzie hehe bo wczoraj znalazłam po trzech tygodniach szczoteczkę do zębów Huberta oczywiście dawno ma nową :-p

To przy okazji szczoteczki jak u Was z myciem ząbków?? H kilka razy dziennie "myje" samodzielnie :cool2: nakładam mu pastę i stoi na schodku przy umywalce tylko bestia mała mi nie da się dotknąć tak zaciska paszczę że nie mam ruchu :crazy:

UFF nawet szybko poszło i dzieć śpi:happy:

EDYSIEK,MIKA prawda kiecka śliczna ale na zgrabnej modelce,naiwna nie jestem i wiem że ja tak wyglądać nie będę:-D,oby tylko nie trzeba było odsyłać.
Dla młodej granatową w grochy wzięłam.
EDYSIEK moja wcinała łazanki,zresztą jak wszystko,pierogi ruskie z cebulką wchodziły jak masło heh za to z kanapek znowu zjada tylko szynkę.Twoja starsza je to samo co mój młody,dla niego na szybko zawsze paluszki rybne albo robię naggetsy z fileta w panierce z kamisa:-D

AGUNIA a jakiej ty kiecki nie masz?;-),to widzę mamy podobny gust tylko ja na modelkach mogę oglądnąć co najwyżej:-D.Dobrze że już lepiej,czasem lepiej antybiotyk niż miesiąc na gripexach jechać.

ANCONA moja upodobała sobie elektryczną szxzoteczke brata,wymieniam jej końcówkę i kilka razy dziennie jedzie ale chyba to przynosi jej ulgę przy wychodzeniu zębów.

Milenka sukienka super. Myślę, że to z tych co zawsze dobrze wyglądają :-) ja mam granatowa koronkowa z zalando i jaka bym gruba nie była to maskuje ;-)

Z tym spaniem K w dzień to wczoraj taki wybryk bo była z moimi rodzicami. Śpi raz od 1,5 do 2,5 godz czasem. Ale problem jest z nocami. No koszmar i tyle. Zasypia w miarę ładnie, ale ok 24 a potem 4-6 -zdarza jej się nie spać po godzinie i się walac i jeczec. Dziś tak miała od 23:40 do 1. Po nurofenie spala potem do 5:30 i jęki od nowa a spać chce bo w ogóle nie wstaje tylko jęczy i się rzuca. No mówię Wam wykończona tym jestem. A żaden cudowny syropek czy kropelki nie działają na nią :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry