• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
AGUNIA masz rację całkowitą,ja tak sie zawzięłam na co niedziela chodzenie do kościoła bo przypomniałam sobie jak to fajnie jest się czuć w szpilkach i sukience czy spódniczce;-),całe lato ;odkurzyłam'wszystkie stare wyjściowe rzeczy żeby co niedzielę w czym innym wystapić:-p.Oczywiście głównym powodem powrócenie do domu Bożego było nawrócenie młodego bo jest anty kościołowy,jak był mały to nie brałąm bo za mały i nie usiedzi i wyrósł mi mały diabeł.Już na szczęscie lepiej to znosi ale nie mogę przerwać bo znowu zejdzie na złą drogę,tylko młoda coraz gorsza w kościele:no:.

EDYSIEK a moja dziś całą nocke przespała prawie 12h:-D

U nas też pada,do południa chociaż spacer był i gra w piłkę na podwórku.

Ostatnia edycja:
TO JEST NA BANK O MNIE,PEWNIE KTOŚ Z BEKI TO WYMYŚLIŁ:-D
Tylko jeden szczegół się nie zgadza,lubisia kupiłam jej w piatek,wiedząc ze już ma nadwagę i nawet płakać nie musiała żeby go wysepić:rofl2:

Edysiek świetny tekst :D

Ja od godziny 12.30 do 15.00 mokłam na stadionie bo starszak miał turniej, mam nadzieję że jeszcze bardziej się nie rozchorujemy ale ktoś musiał kibicować i było warto wygrali 7:0 a później 11:0 :-D

Edysiek - mój właśnie skończył Lubisia ale żeby nie było, że jestem aż tak złą matką to zamiast czekoladowego zjadł bananowego [emoji23]. Teksty pierwsza klasa [emoji2][emoji2][emoji2]

Ja, jako fanka szpilek i butów na obcasie, jestem oburzona ;-) Ale to prawda że wielki powrót do tego typu obuwia nastąpił jak zaczęłam znowu chodzić do pracy. Ja co prawda wolę spódnice od sukienek, ale i tak na pierwszym miejscu są spodnie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry