Ancona no nie nudzę się bo od piątku młody ma biegunkę... a zaczęło się tak niewinnie bo miał 37 stopni po nieprzespanej nocy...
Milenka zazdroszczę zakupów!! Odbiję sobie jak tylko dojdę do ładu z figurą po Ali. Ja uwielbiam w sukienkach chodzić tylko nie mam w czym bo szafy nie uzupełniłam od 2lat... A szpilek to na moim osiedlu nie ma jak założyć bo piach i dziury. Nawet adidasy na 1 sezon starczają jak się na spacery chodzi.
U nas ze szczotkowaniem jest nie najgorzej. Daje sobie umyć ząbki ale i tak najbardziej lubi robić to sam najlepiej razem z bratem.
mika414 mam nadzieję że u nas to też od zębów jest.
Myszka7 mój bez niczego też potrafi się czymś w głowę uderzyć i tak patrzy czy widzę i co zrobię. Do tego potrafi podejść do ściany i stuknąć się głową w róg... wiele od brata podpatruje ale starszy akurat takich rzeczy nie robi więc sam wymyślił.
U nas we wtorek próba generalna i w środę występ ze szkolnym teatrem. Młody będzie miał pierwszy występ i akurat dla klas pierwszych na pasowaniu na czytelnika się zaprezentuje
Mam nadzieję że go trema nie zje.
Do tego mamy pierwszy sprawdzian!! z angielskiego. Zobaczymy jak mu pójdzie.
Mam małą prośbę. Jeśli możecie to proszę zagłosujcie na klasę córki koleżanki.
Gazeta Lubuska - Lubuskie - informacje, artykuły, wydarzenia - gazetalubuska online
dzieciaki z tej klasy są świetne!! Będę wdzięczna za każdy oddany głos (3 dziennie można oddać ze strony bez kosztów)
Milenka zazdroszczę zakupów!! Odbiję sobie jak tylko dojdę do ładu z figurą po Ali. Ja uwielbiam w sukienkach chodzić tylko nie mam w czym bo szafy nie uzupełniłam od 2lat... A szpilek to na moim osiedlu nie ma jak założyć bo piach i dziury. Nawet adidasy na 1 sezon starczają jak się na spacery chodzi.
U nas ze szczotkowaniem jest nie najgorzej. Daje sobie umyć ząbki ale i tak najbardziej lubi robić to sam najlepiej razem z bratem.
mika414 mam nadzieję że u nas to też od zębów jest.
Myszka7 mój bez niczego też potrafi się czymś w głowę uderzyć i tak patrzy czy widzę i co zrobię. Do tego potrafi podejść do ściany i stuknąć się głową w róg... wiele od brata podpatruje ale starszy akurat takich rzeczy nie robi więc sam wymyślił.
U nas we wtorek próba generalna i w środę występ ze szkolnym teatrem. Młody będzie miał pierwszy występ i akurat dla klas pierwszych na pasowaniu na czytelnika się zaprezentuje
Do tego mamy pierwszy sprawdzian!! z angielskiego. Zobaczymy jak mu pójdzie.
Mam małą prośbę. Jeśli możecie to proszę zagłosujcie na klasę córki koleżanki.
Gazeta Lubuska - Lubuskie - informacje, artykuły, wydarzenia - gazetalubuska online
dzieciaki z tej klasy są świetne!! Będę wdzięczna za każdy oddany głos (3 dziennie można oddać ze strony bez kosztów)

.A starszak dalej będzie bezbożnikiem nie chodzacym do kościoła.
tyle to chyba nawet na własny ślub się nie szykowalam
a ja jeżeli już idę do kościoła to w jeansach. Tu u mnie prawie jak wieś, ale zwisa mi co ludzie myślą ;-) lepiej się ubieram jedynie na Boże Narodzenie lub Wielkanoc :-) młoda nie chodzi bo jest dokładnie to samo czyli krzyk i idziemy. A najgorsze ze 200 m dalej jest plac zabaw który dobrze zna..
.Mój m oczywiście w pracy cały dzień więc brak oderwania od rzeczywistości.