• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ancona idealnie to ujelas

Agunia K kiedyś dostała dwa Lubisie, oczywiście się nie tknela. Chciałam ja zjeść, żeby nie wyrzucać, ale jak dla mnie totalnie niezjadliwe aromaty i spulchniacze.

K czasem zjada trochę wierzchu z ciasta typu kruszonka lub trochę biszkopta jak upieke. I to tyle słodyczy

U nas dziś rekord-zjadla jakieś 12 małych łyżeczek kremu z dyni który specjalnie dla niej ugotowalam szok i niedowierzanie.. nie mięso i zjadła ode mnie. Na jutro ma pełną miskę którą zapewne z niania zje do dna

reklama
Zapomniałam Wam napisać że rano chciałam być dobrą mamą i ugotowałam chłopakom kaszę manna na śniadanie i co? K dosłownie rosło w gardle i prawie zwymiotował a H pluł, płakał i kazał sobie wytrzeć buzię w środku pieluchą tetrową :eek::-D

I mogliby już pójść spać :confused2:

Katjuszka dobrze że o dyni przypomniałaś bo od kilku dni chodzi za mną krem z dyni :tak:

Zrobiłyście mi smaka na krem z dyni,też muszę zrobić

ANCONA no widzisz dałaś cos konkretnego i od razu chłopak sie wziął za jedzenie:-D,a twój K widzę reaguje jak mój młody na nowe smaki.

MIKA moja też osattnio lubi nie,jak młody się pyta mnie czy może na kompa albo coś to ona staje przed nim i krzykiem odpowiada NIE.Skoczka w końcu nie zamówiłam a by się przydał,siada na poduszce takiej z kanapy i skacze na niej a dziś młody leżał na podłodze to usiadła na nim i skakała:-p

KATJUSZKA masz spokój jak nie lubi słodkiego,ja mojej parówki zlikwidowałam chociaż bo choćby nie wiem jak mięsne to i tak największe g.... to jest:baffled:

Katjuszko ja mam dokładnie tak samo z teściową. Ostatnio jak pospalismy do 9:00 to do sąsiadów dzwonila czy nasze auta stoją bo ona się dodzwonić nie może. Na nic zdają się reprymendy. Caly kolejny tydzien M dzwonil do niej o 7:00 czy wszystko ok i czy się wyspala :)
No z tym biciem po głowie będę spokojniejsza bo bałam się, że zbyt nerwowy jest i jakas autoagresja się w nim obudziła.
Zinnej beczki to, że w moje dziecko od 3 dni diabeł wstąpił i próbuje mnie zniszczyć. Usypia po 1,5 h mordegi i za nic w świecie nie chce się kąpać. Tak jak Mika u Ciebie, wszystko jest na NIE. Ze spaceru z Tata musiałam iść ja go pomóc przynieść bo taki dał popis.Czy sa jeszcze jakieś skoki rozwojowe przed nami?
Jedyny pozytyw to, że pomazal ołówkiem teściowej ściany ( w domu tego nie robi) :) :)
Spokojnej nocy Wam życzę:)

Ostatnia edycja:
Milenka widzę że nasze starszaki to ten sam typ :-D a karty zaczął spisywać ale tyle tego ma że nie wiem kiedy skończy :baffled: szkoda że tak daleko mieszkacie :(

Mika pewnie F ma gorszy dzień albo mama lubisia nie dała :-p

Myszka nie wiem jak skoki ale bunty na pewno średnio co dwa lata :-D i brawo dla synka za ściany u teściowej :-p

Katiuszko dla mnie to nawet najbliższą przyjaciółka jak by co dziennie pisała to bym rady nie dała. Mama na łaska 2-3 razy w tygodniu lub rzadziej jeśli jestem zajęta... ale to już każdy po swojemu odczuwa potrzebę kontaktu.
Edysiek a jak walking dead?oglądasz tez fear of the walking dead? Juz 6 odcinek:)

Milenka30 policja jak policja ale jakby sama przyjechała? Ja tu do śniadania po jajka do lodówki a tam .... teściowa :)

Co do ząbków. My mamy juz komplet. Ale z myciem jest różnie. Generalnie sam i za nic sobie nie da pomóc. A ha co jakiś czas wpadam w histerię, że coś mu się robi na zabkach.
U nas dzis leje więc bzik będzie kompletny chyba, że do jakiejś sali zabaw pojadę. Milego dzionka :)

Witam :-)
Milenko ja nie chodzę z moją do kościoła, bo ona się nie nadaje.
A młody kiedy ma komunię? Nie mógłby sam chodzić, albo z jakimś kolegą?
Ja mimo mieszkania na wsi nigdy się nie stroiłam specjalnie, tak żeby wyglądać jak człowiek i tyle. U mnie też rewia mody, a ja mam to zwyczajnie gdzieś. Zresztą ja ogólnie mam gdzieś wszystko co myślą/mówią inni :-p

Katjuszko współczuję nadgorliwości. Nie znoszę tego i sama tego nie robię. Zresztą ja to mało kiedy przejawiam jakieś formy troskliwości i nie pytam jak ktoś się czuję, może przez to mnie też się nie pytają.

Kupiłam kiedyś małej lubisia, żeby miała co jeść w drodze powrotnej z zakupów. Wzięła gryza i resztę zjadła duża, a mała pożarła suchą bułkę :-D

Auliya WD oglądam :tak: A ten nowy serial to na razie pewnie tylko po angielsku, to ja musze poczekać aż w PL będzie ;-)

Co do oglądania TV to moja przejawia coraz większe zainteresowanie bajkami, ostatnio siedziała i oglądała Teletubisie. I to dłużej niż 5 minut. Taka ze mnie zła matka, że pozwalam dziecku bajki oglądać :szok::-p

reklama
Edysiek nie wyrzucaj sobie tv u nas tv jest na porządku dziennym że względu na starszego co żyć bez bajek nie może a i ja wieczorem lubię Walking Dead obejrzeć więc nie uniknione jest że H też ogląda i to dużo dłużej niż 5 min :szok: też jestem okropną matką :baffled:
A i tak mnie Auliya zainteresowała tym nowym serialem że sprawdziłam i online jest z napisami po polsku :cool2:

H jeszcze śpi mam czas na kawę w ciszy :-D

Dzięki dziewczyny za odpisanie w sprawie uzębienia :) bo już myślałam że tylko u nas patologia :-p :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry