• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Truskawkowa i najważniejsze że jest OK :)

Milenka teraz tylko skróciłam ok 5 cm taka większa metamorfoza będzie na kolejnej wizycie ;-) :-D. To pralka całkiem się zbuntowała a to jaka za to teraz będziesz się cieszyć nówką :-)

To teraz wiem dlaczego moje słońce jest takie wścieknięte hehe bo jego ulubiona bajka to Masza i niedźwiedź :-D
Zaraz coś zrobię starszakowi bo ja tu się produkuje żeby szybciej lekcje odrobił a on sobie żarty stroi :wściekła/y:

ANCONA mój lekcje odrabia zaraz po przyjściu bo młoda śpi i jedyna szansa na spokój,także lekcje a potem czyta lekturę.Pralkę na pewno szybko przetestuję bo pewnie ze 3prania co najmniej będą z marszu.

Milenka my też przeważnie lekcje odrabiamy po szkole ale dzisiaj jak on wrócił to ja wyszłam do fryzjera a jak ja wróciłam to K zaraz poszedł na judo wrócił o 20.00 i dlatego tak nam dzisiaj lekcje wyszły :/.
A ta lektura to obowiązkowa że szkoły czy sam czyta książkę ot tak żeby czytanie podszlifować??

Truskawkowa ale byłby zaskok :szok::-D

Ostatnia edycja:
Zuzanka mój dzisiaj na moje pytanie do niego zaraz jak wstal " synek dogadamy się dzisiaj?" odpowiedzial NIEEEE. Więc nie mam co dyskutować :) Też chodzi zasmarkany i to pewnie też ma swój wpływ. Na dodatek deszcz pada i biedny musi z Matką w domu siedzieć.
Ale jutro jedziemy na "tany tany " to może będzie już ok. ;)

Milenka to jestem w szoku bo u nas nie mają żadnej lektury do przeczytania :szok: on nawet czytanek czytać nie chce :crazy: może jeśli pani powiedziałaby że mają przeczytać to by czytał bo przecież tylko to co pani powie to jest święte :confused2:

Mój czyta wyjścia nie ma,wie że z matką nie ma żartów.Ale czyta płynnie więc jakoś nie robi z tego problemu,czytankę nadprogramowo już dawno całą mu kazałam przeczytać;-)i jeszcze frankliny mu pożyczam i czyta na jeden raz bo to krótkie.
Ale fajny był odcinek,trzymał w napięciu jak lubię:-D

Przyszła dziś moja kiecka,hmm pasuje ale jakoś za skromna na wesele,jak uda się gdzieś pojechać na zakupy to może kupię coś bardziej eleganckiego.

reklama
Milenka zazdroszczę, mój wszystko opanowuje w mig 5, 6 przynosi ale czytanie pozostawia wiele do życzenia a co za tym idzie rozumienie przeczytanego tekstu bo jak tu rozumieć jak czyta sylabami albo literki składa :baffled: mam nadzieję że w końcu załapie..
Koniecznie wrzuć fotkę sukienki na żywo :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry