• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mika stołki niestety nie dały się wyczyścić :/ trudno niech czekają na remont bo za dwa trzy lata na pewno nas to czeka znając nasze dziecko :-D

Milenka fajne winka :tak: Ja też mam kilka nie do ruszenia a mój M ma bzika na punkcie whisky :-D

Katjuszka dobrze że już lepiej :tak:

Agunia spodobał mi się wpis o kąpieli a to spryciarz mały hehe

U nas H ulubionej zabawki nie ma za to wszędzie można powiedzieć że 24h chodzi z pieluchą, po domu do spania na spacer ostatnio jak szliśmy do lekarza to chciałam ją w aucie zostawić bo taka wymemłana że aż wstyd niestety tak zaczął wyć że pielucha poszła z nami :-D

reklama
KATJUSZKA młoda zaskakuje ostatnio,generalnie ona jest bardzo rozumna,wszystko rozumie i małpuje,wczoraj jak dawałm jej syropek na plastikową łyżeczkę to potem nalewała herbatkę z butli na tą łyżeczkę i piła.Jak młody szykuje sie rano to targa jego tornister pod drzwi[baaardzo ciężki],każe mu ubierać i papa robi;-).Dziś tuliła lalki,więc myśle że wózeczek sie przyda:tak:

AGUNIA J faktycznie fanem jedzenie nie jest,dobrze kombinuje

ANCONA mój m też lubi whisky,jak dostałam na 30tke Jack Daniels to od razu chciał sie zabrać za niego,ale nie dałami powiedziałam że jak zrobi córkę to mu dam.Córkę zrobił ale o whisky chyba zapomniał że mu obiecałam bo stoi nie tknięta:-D

Ale mnie kości bolą,chyba mrozik bedzie bo ostatnio też tak miałam,na 17 na zebranie ide a tak mi się nie chce

Witam :-)
Starsza ma się nieco lepiej, ale wielkiej poprawy nie ma. Z objawów obecnie ma ból brzucha i głowy, jutro idzie do lekarza, bo sama nie wiem co jej mogę dawać poza probiotykiem.
Mała ma się dobrze, więc tyle dobrego.

Milenko kiedyś zostawiłam pietruszkę i ta się uchowała przez zimę, więc teraz zawsze zostawiam. Choć tak jak i u Ciebie zawsze ledwo co urośnie.

Moja na zakupach namiętnie ogląda zabawki, ale jakoś na razie niczego nie chce.

Katjuszko gdzieś czytałam, że w 2 roku życia również występują skoki rozwojowe. Może później poszukam.

Edysiek spadasz mi z nieba ;-) popatrzyłam na suwaczek i Angelike... co kupić takiej dziewczynce pod choinkę? Chrześnica m powiedziała, że już jest duża i nic nie chce... ale to wina popier** rodziców... bo dziewczyna jest stłamszona i zahukana. W zeszłym roku chciała książki, ale to ciężko utrafić.. Kosmetyki jakieś? tak za ok 50 zł? może coś pomożesz ;-)

Hej
Odwaliłam tydzień pracy, wizytę u znajomych w weekend, lepienie i mrożenie wigilijnych uszek, dom na święta częściowo udekorowany, ledwie żyję . Emma śpi więc chwilę skorzystam z forum i też się chyba położę:tak:

Emma nie ma ulubionej zabawki, raczej lubi ogólnie np wszystko co ma kółka i kierownicę lub da się tym kręcić. Ma misia do spania, ale nigdy go nie zabiera z łóżeczka. Ulubionej postaci z bajek nie ma bo...nie ogląda bajek..w ogóle. Uzgodniliśmy z mężem, że nie ma takiej potrzeby. Matka siedzi i zabawia dziecko, ewentualnie w tle lecą wiadomości. Czasem włączam program muzyczny z latami 70/80 i sobie tańczymy :)

Edysiek Ty masz zawsze ciekawe pomysły :tak: przejrzałam linki i zwłaszcza ten pierwszy przypadł mi do gustu, przypomniały mi się czasy kiedy rysowanie i kolorowanie było moją pasją. Chyba sobie sprezentuję takie cudeńko :-)

Jakiś skok jak nic. Moje dziecko pierwszy raz w życiu powiedziało co chce jeść i nie było to ani jajo (ostatni hit na miękko) ani parowka tylko chleb :-) a jak jadła u mnie na kolanach to mówię, że jestem z niej dumna, a ona mówi guma (zamienia d na g ciągle) i się przytulila.. i tak za każdym razem jak mówiłam dumna.. a już to ze parowka nie tylko chleb to chyba w szoku nie zasne ;-) to pewnie w nagrodę za maliny które jej kupiłam za tyle kasy ze się nawet m nie przyznam ;-) ale była tak ucieszona ze całą mała paczkę zjadła :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry