• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
U nas był mały wypad do dziadków :) matka troszkę odpoczela i fryzjera w porze drzemki dziecka zalatwila :) sprawy siusiakowe u nas raczej ok.

Padam na dziób a nie wiem kiedy książę wstanie więc klaniam się wieczornie i zmykam.

u mnie był brat cały dzień prawie i po ponad 3latach jack daniels został odkorkowany:-D
Wiecie jakiego trzeba mieć pecha?przyszłą kuchnia bez naczyń i muszę jej jakieś garnki dokupić:wściekła/y:
Wczoraj o 19,30 wróciłam z zebrania:baffled:

A do nas przyjechała moja mama i byliśmy też po nową pralkę:)

Właśnie miałam pytać o to samo Mika bo u nas nic nie dzieje się w tym temacie. Nie wiem czy to dobrze czy źle?

Kroczek - byłam u chirurga dziecięcego ostatnim razem w pl, F miał wtedy 16m, kompletnie nic się nie działo w tym temacie. On mi powiedział, żeby robić jak się robi a to zacznie się "odklejać" gdzieś w okolicy 18-19 miesięcy. U F jest juz duża "zmiana" wiec chyba obejdzie się bez ingerencji chirurgicznej.

reklama
Mika dobre pytanie ale ja pojęcia nie mam jak to u H jest, ostatnio pediatra sprawdzała to powiedziała że wporządku a mi młody nie da się dotknąć. Mam tylko nadzieję że jest OK bo nawet nie wiem co mogę w tym kierunku zrobić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry