• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
U nas też nadal późne chodzenie spać króluje chociaż obudze z drzemki szybciej. Moze nasze szkraby na Gwiazdora czekają :)
Ja się strulam czymś i umieram od 2 w nocy. Niedziela zapowiada się cudownie :( :( :(

Witam :-)
Moja na szczęście chodzi spać w miarę szybko. Tylko jak jest tata w domu to musi najpierw się z nim wyszaleć przed pójściem spać.
Dzisiaj rano wpadła w jakąś histerię, nie wiem czy jej się coś przyśniło czy co, ale przez pół godziny nie mogła się uspokoić.

Myszka zdrówka.

U mnie jeszcze do świąt daleko, nie mam zrobione nic. A dodatkowo remontujemy kuchnię. Teraz przed nami malowanie.
Przez tydzień szukałam nowych firanek, w końcu coś znalazłam, chciałam takie z motywem typowo kuchennym, ale na moje okno nie było. To będą takie mini02.jpg

Załączniki

• mini02.jpg
    mini02.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 69
Dzień dobry
To tylko ja taka hop do przodu ze świętami?
Dziś zakładam zakwas na barszczyk, tylko muszę po czosnek iść bo mąż mi wyżarł.

Edysiek - bardzo przyjemne zasłony. Podobają mi się szczególnie w takim wykuszowym oknie :-)
Kindze musiał się niezły koszmar przyśnić, że aż tyle płaczu wywołał.

Nasza noc też z przygodą. Emma tak się przesikała, że oprócz spodenek miała też mokrą górę od piżamy do połowy i cały lewy rękaw:baffled:. Nie wiem jak to zrobiła:no: Obudziła się strasznie zamarznięta, przebrałam, napoiłam ciepłym mlekiem, E przytuliła się do mnie pod kołderką i poszła spać.

Edysiek ładne firanki takie przytulne na okres jesienno zimowy.
Ja nie wiem ale coś wisi w powietrzu bo dzisiaj o 6.00 obudził się ze strasznym płaczem i nie mógł się uspokoić. I tak jest od kilku nocy :no:

Madzikm H też dzisiaj cały się zasikał :-D chyba się zmówili żeby mamusiom w nocy nie brakowało atrakcji ;-)

Ja nocy przesikanej w sumie nie miałam ale w drodze na lotnisko tak sie przesikał, że musiałam mu body i spodnie zmieniać. Dobrze, że zawsze mam w zapasie zawsze 3 komplety ubrań w razie W.

reklama
Moja wczorajszej nocy przez płakała. Cały dzień nie widziałam mojej dwójki. Wyszłam z domu przed 8, wróciłam o 22. Mąż ich ogarniał i położył spać. Młoda nawet nie protestowała. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry