TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
Ja pier.... dopiero sie zalogowalam w tel. Co za g..... tu grupy nie mam, ale w laptopie też wejsc nie moglam.
Pochwale sie bigos ugotowalam:-) Wiem wiem, Edysiek mnie wysmieje ale poważnie pierwszy raz sama robiłam. Dumna jestem z siebie( faktycznie łatwizna).
Pochwale sie bigos ugotowalam:-) Wiem wiem, Edysiek mnie wysmieje ale poważnie pierwszy raz sama robiłam. Dumna jestem z siebie( faktycznie łatwizna).
Ja pierniczę i to ma być niby ułatwienie?
.Siedziała 45minut zanim zrobiła siku i nie wiedziałą o tym albo ściemniała żebym jej z nocnika nie wzięła i bajki nie wyłaczyła heh.I cały dzień chodziła za mną z nocnikiem że niby chce si i kazała sobie lapka właczać,a na wieczór wykąpana,przebrana zwaliła wielkie kupsko w pampka.Sensu nie widzę jej sadzania bo ona nie czaji bazy kompletnie a jeszcze ja mam siedzieć koło niej żeby nie było
.W sumie chyba 3h dziś na nocniku siedziała
. Mamy go obserwować bo ma oznaki odwodnienia i mogą nas czekac kroplowki.
udało mi się tylko uprać i powiesić firanki :-).
w dzień nie da się dotknąć. 

to jest ciężka wytezona praca ;-) K od lata chodzi na nocnik a obczaila ze trzeba wołać dopiero z miesiąc temu. I to dwójkę wola ale czasem za późno i zaczyna w pieluche a kończy do nocnika. Siku czasem sama z siebie mnie zaciagnie.