Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Tzn mam od niej, ale takie na 3-4 lata. I jak ostatnio posprzątałam szafę K chowając rzeczy małe lub "na styk" to została z jednym sweterkiem trochę za dużym i jednym takim na granicy.. A tak znalazłam super kobietkę która miała to na czym mi zależało czyli bluzy i swetry na 92-98 i co najważniejsze bezrękawniki, które jak dla mnie na wiosnę i chłodniejsze dni w lecie są niezbędne :-) kupiłam 10 rzeczy za 120zł i jeszcze wytargowałam gratis jeansy na gumce, co również jest towarem deficytowym w sklepach.. a jak są to za cenę dla dorosłych..
. Z czterech zawiasów, trzy wyłamane, więc trzymają się teraz tylko na słowo honoru i nie są szczelne więc lód będzie wychodził. Znalazłam zapasowe na Amazon i zamówiłam. Niby tylko 11 funtów ale zła jestem na małą.
. Tym razem łzy mi poszły bo musiałam ją dużo krócej obciąć niż chciałam. Kucyków przez jakiś czas nie będzie
.