• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Śnieg już stopnial ale leje, byłyśmy w sklepie i po mleko i wróciliśmy jak zmokle kury, do tego młoda kałuże wszystkie zaliczyła i do kolan w błocie. Teraz się przejasnia to chyba pójdziemy jeszcze raz ale kolejne ciuchy do prania będę mieć :oo:

Moja wróciłą przemoczona aż skostniała,nie mogłam jej zaciagnąć do domu,wszystkie kałuże znowu obskoczyła:oo:
Mamy starszaków czy u Was w szkole też tak ciagną kasę?w ciagu tygodnia młody co dziennie bierze kasę,to płyta z grami edukacyjnymi,to fotki z sową,prace do angielskiego i dziś znowu dodatkowe ćwiczenia.Nie kupuję wszystkiego bo idzie zbankrutować ale co dzień rozmowa z młodym bo inni kupowali to czemu on nie:realmad:

Brrr ale pogoda wstrętna. Wieje i pada cały dzień. Miałam kilka spraw do załatwienia po pracy i wszędzie trzeba było ba nogach dojść bo centrum i mnie przewiało. Zaraz ciepła kąpiel, gorąca herbata i do łóżka. Chłopcy śpią więc chwila spokoju w końcu. Uffff

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry