• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dobrze że tak dobrze się czuje w żłobku,przypuszczałam że tak będzie,łobuziaki łatwo sie odnajdują w placówkach niż dzieci spokojne i wrażliwe.A czym się dokładnie zajmujesz?

TRUSKAWKOWA się obraziła że ją pominęłam wczoraj i teraz milczy,wynagrodzę Ci to za tydzień 3marca,przygotuję jakieś dobre winko:wink:[wiesz o co chodzi?!]

MADZIKM namiot miał być jutro jak będziesz mieć wolne,to mąż zabrał Ci troche przyjemności i frajdy

reklama
Milenka siedzę w Urzędzie Miasta i robię najgorszą robotę ;-) od wtorku układam jakieś papierki kategoriami, a potem alfabetycznie. Jakieś 30 tys. Świstków.
Ciekawe jak będzie ze mną się zachowywać, ale mam nadzieję, że łatwo pójdzie.

DJMKa - zawsze coś. Odsapniesz od domowego kieratu. Na pewno z małą pójdzie dobrze, pewnie będzie lubiła żłobek bo to energetyczna dziewczyna.

Milenka, Truskawkowa - przez Was czekam i ja. Zaraziłyście mnie i wszystkie odcinki na ipli oglądnęłam.

reklama
Ja na 2 tys. nie liczę. Nie z moim doświadczeniem. Chociaż w poprzedniej pracy na umowie miałam lekko ponad 2. Nie chcesz wiedzieć, ile mam na stażu ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry