• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dziewczyny doradźcie mi plisssss.... Kupiłam taką oto sukienkę niby na wesele ale jak coraz cześciej na nią patrzę to dochodzę do wniosku, że chyba jest taka "se". Tylko szczerze [emoji122][emoji6]

1464039870-mfzeg1.jpeg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
reklama
Mika mnie się sukienka bardzo podoba. Patrzyłam na nią jak karmiłam Z i nie zmieniłam zdania przez 15 min :-) Myślę, że będziesz super wyglądać.

A moje dziecko właśnie po raz nie wiem który położone na boku przewrocilo się na brzuch i się do mnie cieszy.. no nie wiem już co mam z nią robić :-(

Z tym porzucaniem pieluchy to nic na siłę. Syn długo nie łapał, a jak już był gotowy to poszło szybko z kilkoma wpadkami. Młoda potrafi sama się rozebrać i zrobić swoje, ale siku robi w pieluchę często. Panie w żłobku chciałby ją odpieluchować, ale to jeszcze nie ten moment. Myślę, że za parę tygodni o tym pomyślimy na dobre.

Młoda wstała bez temperatury. Tak myślę, czy to nie od 5, która wyłazi.

Mika mi kiecka bardzo się podoba :)

W sumie na myśl mi przyszła jeszcze piątkowa szczepionka, bo miała drugą dawkę przeciwko ospie.

Poszła do żłobka, ale panie mają jej pilnować.

Mika bardzo ładna sukienka, podoba mi się bo jest uniwersalna, a nie typowo "weselna".

DJMka zdrówka dla L.

Mojej też daleko do odpieluchowania. Duża w jej wieku już bez pieluchy była, ale i na tą przyjdzie czas. Nic na siłę, musi przyjść "ten moment" i wtedy pójdzie.
Ostatnio koleżanka mi opowiedziała, że tak latała za córka z nocnikiem i jej pilnowała, że ta przestała całkiem sikać i wylądowały w szpitalu. To ja lepiej na moją poczekam aż sama zechce.

Jakiegoś wielkiego buntu u mojej nie zauważyłam, czasem się podrze o coś i tyle, da się przeżyć.

no właśnie ja za starszym biegałam z nocnikiem i tak się zblokował, że wstrzymywał kupola po kilka dni. Walczyłam potem z nim 3 miesiące o regularne kupy. Dziękuje bardzo za powtórkę.

Mika sukienka fajna. Ty masz ciemne włosy to będziesz fajnie wyglądała.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry