Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witajcie dziewczyny można dołaczyć? Termin mam na 25 kwietnia moje pierwsze maleństwo.

Hej dziewczynki!
ja za to mam jakąś diabelską depresje...i ogólnie stan psychiczny masakre - zamiast sie cieszyc ze dzidziunia bedzieprzygnebia mnie to wkurza mnie maz mama wszystko na około...jakoś nie mogę się zebrac!
Zaczynam mieć faze nielubienia siebie:/ to jest fatal i odreagowuje to na wszytskim i wszystkich!!
Masakra jakaś....mam nadzieje ze to minie i te hormony się uspokoją bo inaczej OSZALEJE!!!!!
Widzę, że jest tu kilka doświadczonych mam, mam ptanko dostałam kilka dni temu wsypki (piersi, brzuch, plecy ) Lekarz rodzinny wykluczył różyczkę stwierdził że pewnie to jakaś reakcja alergiczna. Trochę się martwie że w moim organizmie jest coś co sie nie podoba, oby to nie zaszkodziło dzidziusiowi. Czy któraś z dziewczyn tak miała, czy coś wie na ten temat ?
Witamy, witamyWidze że kolejna końcówka kwietnia
Ale jak narazie ja najpóźniej mam termin bo na 30 kwietnia.
Ja tez 30.04nie jestes sama
my to prawie w majówkach powinnismy byc hehe
![]()
Witamy, witamyWidze że kolejna końcówka kwietnia
Ale jak narazie ja najpóźniej mam termin bo na 30 kwietnia.
Ja tez 30.04nie jestes sama
my to prawie w majówkach powinnismy byc hehe
![]()
To ja powinnam być w marcówkach bo ja mam na 1 kwietnia![]()

witam leniwie.
Ja jeszcze nie umalowana, nie uczesana no lenia mam ze szokAle młody polazł do dziadków i spędzi pewnie tam całą niedzielę,więc mam czas
Może do 15 się ogarnę bo przyszła bratowa wpada na kawkę
Ola, Dagmar matko jakie Wy "porządnickie"Ja leń jestem, że szok
![]()
Kroczek no u mnie się raz zadziało i mam nadzieję, że na tym koniec. Jednak ja jakieś tam żylaki mam....zobaczymy co z tego wyjdzie. najważniejsze, że "Cosik" zdrowy
Miłej niedzieli życzę:-)
Witajcie dziewczyny można dołaczyć? Termin mam na 25 kwietnia moje pierwsze maleństwo.
Widzę, że jest tu kilka doświadczonych mam, mam ptanko dostałam kilka dni temu wsypki (piersi, brzuch, plecy ) Lekarz rodzinny wykluczył różyczkę stwierdził że pewnie to jakaś reakcja alergiczna. Trochę się martwie że w moim organizmie jest coś co sie nie podoba, oby to nie zaszkodziło dzidziusiowi. Czy któraś z dziewczyn tak miała, czy coś wie na ten temat ?
To ja powinnam być w marcówkach bo ja mam na 1 kwietnia![]()
Ja też a wyjmą go w marcu ale mi tu dobrze![]()