• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Edysiek udane zakupy :)

Djmka u nas od dzisiaj lidl przez miesiąc będzie zamknięty buuu i gdzie ja będę zakupy robić a za biedronką nie przepadam bo tam zawsze ścisk.

Dzisiaj K jadł kanapki z nutella na śniadanie a jak on to i H, wyszłam na pół minuty do łazienki wracam i :szok: nie wiem jak ale H miał calutkie włosy z tyłu głowy w nutelli nie że gdzieś tam maźnięte tylko porządnie wtarte :baffled: prysznic i kąpiel już zaliczył najgorsze że płukanie włosów to masakra ale udało się :)

Anacona znam ten ból u nas był we włosach lód i soczek. I wrzask " dzidzia nie myje głóffkkii ". :)
Co do zabawy z maluchem ja też się z moim bawię i sprawia mi to radochę. Ostatnio stwierdziłam, że w sumie największe moje marzenie to lulać kiedyś maleństwo i móc się z nim bawić. Więc bawimy się w sklep, teatrzyk, w kolejki i inne cuda wianki. A jak potrzebuje coś zrobić w ogrodzie to wlewam wode do miski, daję ścierkę i jakąś szczotkę i stawiam młodemu jego rowerek a on jak każdy facet swoje kółka lubi pucować :) Ubrudzony później masakra ale jaki szczęśliwy.
Uwielbia też podlewać więc zabawa konewką jest przednia :) Najgorzej, że tatuś wężem nauczył dziecko operować i najpierw Mamę podlać :)
W domu Młody podłogi szoruje i okna balkonowe :) Okna mam więc stale "czyste" - a poważnie to już nie pamiętam kiedy sama je myłam i mam to w nosie. Pewnie przed sierpniową dłuższą wizytą teściowej je umyje częściowo.
Edysie, Djmka buciki super. Ja kupiłam w Deichamanie takie podwórkowe i musze kupić jeszcze porządne do biegania.

EDYSIEK super zakupy,teraz to ja sie obawiam czy jak w końcu sie zbiore to kupię jakieś sandały na krzywe nogi małej

DJMK FAJNE butki,L ładnie trzyma nóżkę tylko moja cholera taka pokrzywiona

Moja dostałą dziś kieckę na dzień dziecka rozmiar 116 długa za kolana,mamy już kilkanaście sztuk takich siudych sukien;-) ;)

Milenka to zdjęcie poglądowe, bo tylko je założyła ;) one nie mają piętki zabudowanej, ale są fajne mięciutkie. I rozmiar 21, a Młoda w 23 wchodzi.

Ancona ja znowu do lidla mało kiedy zaglądam.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Milenka K dostała od ciotki m sukienke na 5lat ;-). Ale to stara panna - siostra teściowej więc wybaczam, szczególnie, że dostała jeszcze bluzkę, legginsy i swetr każde w innym rozmiarze bo ciotka wyprzedaż w cocodrilo dorwala.. chęci się liczą ;-) bo od teściowej to dostaje na urodziny i boże Narodzenie cokolwiek

Katjuszka NO MOJA to od chrzestnej dostała i będzie to jej jedyny prezent na dzień dziecka,dlatego szkoda trochę że nie na teraz,zwłąszcza że mamy kiepską garderobę na lato.;-) ;).ale druga sprawa że ta sukienka jest opięta na brzuchu wiec nie wiem jak by pasowała 2-3rozmiary mniejsza.Moje dziecko jest nie wymiarowe
A do tego dziś kumpela na whatsapp wstawiła zakupy weekndowe dla jej córki i stwierdziłam że moja to dziad przy tym wszystkim,hii.No i ciach allegro i poszłoo:-D

reklama
Milenka a może w takim razie po prostu skrócić?
Pochwal się co ciekawego na allegro?

Kupowała któraś z Was na takiej stronie? Link do: Tania i modna odzież damska, męska i dziecięca - txm24.pl to jest Textil Market, kojarzę to, ale nie wiem jak z jakością. Gorzej czy lepiej niż Pepco? Bo powiem szczerze, że się załamałam jakością tych leginsów z pepco. Co z tego, że ładne i tanie jak po dwóch praniach wyglądają jak szmata do podłogi :-( Kolory wyblakły, porozciągały się... ehh co tanie to drogie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry