• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Anacona mam nadzieje ze z sis juz ok.
Ja nie śpię od 4:47. Mlody poplakiwal i stekal. A jak zasnął to ja parcie na pęcherz miałam i w konsekwencji koniec spania. Teraz mlody dosypia a ja z herbatą na kanapie.
U nas z jedzeniem identycznie tzn. czekoladki, ciasteczka jadł by naokraglo a porządne posiłki ma w nosie. Trzeba sie nakombinowac żeby zjadł coś.
Z pielucha tez mamy wpadki a juz było prawie opanowane :(
Dzisiaj u nas 18 stopni i pada zzapowiada się więc długi dzień.

reklama
U nas pogoda tez bez szalu.
Milenko ale masz fajnie z ta paczka. Ja musze wszystko sama kupowac, czasem cos dziadki kupia ale to w ilosci 1-2 sztuki.
Ancona jak siostra?
Mika obcinamie pierwsza klasa :-) dawaj fotke. Jedzeniem sie nie martw, ja podchodze do tego tak ze jak nie chce to nie daje. Teraz juz sam wola co chce i kiedy chce jesc. Sa tez dni ze je banana i pije wode, i nic więcej. Ale co sie dziwoc, ja czasem tez nie mam apetytu :-)
Katjuszka ale mieliscie przygody. Dawaj fotki jak przyjdzie paka.
Edysiek jestes niesamowita z tymi przetworami.
U nas bajki sa, ale nie widze w tym nic zlego jesli nie jest to codziennie przez valy dzien.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Wróciłam nawet jeszcze pospałam a chłopcy jeszcze śpią. Siostra dostała kilka zastrzyków, założyli kilka szwów sama nie wie ile bo zakleili a lekarz jej nie powiedział. Będzie piękna blizna bo rozcięcie było ok 2,5 cm.

MIKA heh dobra akcja,dawaj fotę jak wyszło

ANCONA współczuje siostrze,jakieś bio oil i powinna sie blizny pozbyć

KATJUSZKA no własnie ja bym chciała przelew z konta a co w tedy jak kupię i nie przyjmie przelewu?to jest jak w allegro że w momencie zakupu nie możesz się wycofać?i co jak przelew nie pójdzie.No i dawaj co kupiłaś,miesiąc czekać będziemy żeby zobaczyć;-) ;)
Tam są tanie księżniczkowe sukienki i chce kupić ze 2 żeby na komunię młodego mała miała

EDYSIEK z małymi ciuchami większa sznasa że skorzysta dziecko a ja nie mam pewności że moja córka mając 6lat będzie chciała chodzić w tym co jej każe;-) ;),ona już teraz wyciąga z komody ciuchy co jej ubrać,najczęściej ciuchy z lalami na długi rękaw przy upale 40stopni:D

Z jedzeniem u nas walki bo Ona jak krzyczy o słodkie to oczywiście ja mówię nie i wyje ze 20minut po czym po godzinie to samo.No i od 2miesięcy w nocy wstaje na mleko głód ją budzi bo w ciągu dnia je mało,plus taki że robi się szczuplejsza,także nie stoję jak kwoka z jedzeniem nad nią

Zaczyna sie
mama ja tez chce,maluj mili
Pytam się jej czy małe dzieci mogą malować ;tak,trzeba.:rofl2:
Pytam czy dziewczynki mogą sikać w majty ;tak,trzeba,na kibelek nie:oops:

Załączniki

• 20160728_113008.jpg
    20160728_113008.jpg
    284 KB · Wyświetleń: 78
  • 20160727_150232.jpg
    20160727_150232.jpg
    519,9 KB · Wyświetleń: 85
Ostatnia edycja:
Milenka cudna, jakie fajne włoski już ma. Manicure i pedicure u nas też obowiązkowo:-) :)

Mika drugą stronę też udało się obciąć?
U nas przy pierwszym podejściu do fryzjera był wrzask i grzywkę trochę udało się przyciąć w locie, za drugim razem już spoko, siedziała poważna na fotelu.

MAGDA dzięki bo już czekałam na lincz jak można małemu dziecku pazurki malować he.Tak prosiła i rączkę położyła i czekała że nie miałam sumienia jej odmówić.A jaka dumna chodziła i ogląda ciągle:cool2:
My u fryzjera nie byliśmy nigdy,zapuszczam jej grzywkę więc nie ma potrzeby.Jak zajdzie potrzeba to liczę że pójdzie gładko bo ta bratanica co jej kolczyki zmieniała jest fryzjerką i dała sie jej bez problemu ruszyć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry