• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mika ludzie zawsze dziwnie patrzą ;) na niemowlaka ze smoczkiem, na dwulatka w pieluszce, a to za duże na swój wiek, a to za małe ;)
Dokładnie ma swoje przywileje. Nie raz pokazał jak dogania rówieśników :)

reklama
K nadal śpi że smoczkami ale to jednak co innego niż np dziecko w klubiku ze smoczkiem.. A był taki chlopczyk prawie 3 lata chodził z bratem 1.5 i obaj tak wyli że obaj że smoczkami.. co jak co ale trochę mnie to razilo jednak.. ;-) a z pielucha to jednak inaczej. Mamy znajomych których córka jest dokładnie rok od K starsza i w nocy sika do pieluchy a w dzień wpadkę przynajmniej raz w tygodniu zalicza. Naprawdę nie macie się czym przejmować. Szczególnie że nie liczę że przy Z bezie tak pięknie ;-)

Smoczek u nas "umarł śmiercią naturalną" - tak go rozgryzł, że przez kilka dni spał z palcem włożonym w środek a potem sam wyrzucił. Odbyło sie bez stresu i płaczu.

Katjuszka - dokładnie , co innego spanie ze smoczkiem a co innego chodzenie.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Katjuszko ja już zdążyłam stracić 2 szampony i 2 żele pod prysznic. Raz z mojej winy 2 na raz potem z winy M. Każdy gdzieś po 10 zeta, trudno stało się ;-) ;) ale już wszystko chowam.
Moja ciągle smyczkowe, ale tylko do spania. Duża dydlała do 3 lat to i ta przestanie.

Katjuszko u nas tez nie obyło sie bez strat jak Tatus sie odwrocil ale polecialy żele Tatusia :)
Co do ziół to ja z nimi na bakier, nawet melise mocno sokiem dosladzalam i na 1 raz pilam. Chyba predzej bym jakaś trawe ogrodowa wypaliła dzisiaj :)
Mlody bez drzemki i nadal fisiuje, mam cicha nadzieje, ze jeszcze chwilkę.
Mały wampir wyssal mi resztki energii dzisiaj :)

Ja jutro nadrobie czytanie bo walcze z migrena.
Kupilam mlodej landrynkowe buty hrh

Załączniki

• 20160803_155433.jpg
    20160803_155433.jpg
    427,9 KB · Wyświetleń: 116
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry