• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Milenka fajne butki :)

Mnie dzisiaj H doprowadził na skraj wytrzymałości i ból głowy był nieunikniony. A od rana było tak miło skończyłam okna, u siostry nawet auto posprzątałam bo na przegląd nie pojadę brudasem ;)
Ciekawe do której dzisiaj "impreza" H zasnął w aucie o 17.30 i spał do 20.00 ..

reklama
Mika - ja też Cię pocieszę. U nas w zasadzie zero sukcesów w tej dziedzinie. Emma zrobiła siku na toaletę dokładnie DWA razy. I tyle w tym temacie. Pytana o siusiu czy kupkę na toaletę standardowo odpowiada głośno i wyraźnie: nie. Nie naciskam, nie zmuszam, będzie gotowa to powinno pójść gładko

Milenko - widziałam te buty w Smyku :)

Katjuszka jak w nocy tabletkę brałaś to musiało być źle.. jak się teraz czujesz? Lepiej już?

Edysiek udanego wyjazdu :)

My dzisiaj na miejscu musimy kilka spraw załatwić jak dobrze że mam auto :) bo bieganie z wózkiem z jednego końca miasta w drugi przestało być zabawne ..
H obudził się o 4.50 i mówi "mama duoo (dużo) mleka" :) i jeszcze śpi..

Ancona no właśnie średnio. Niestety chyba wróciły mi migreny. Leczyłam się przed ciążą z K. Potem między ciazami miałam powtórkę i widzę że znowu wróciło. A musiałabym wrócić do silnych leków odstawiajac Z. Zobaczę jeszcze trochę ale chyba będę musiała coś zrobić bo ostatnio więcej dni z bólem głowy niż bez. Jeszcze Z dokłada bo wstała o 6.20 i nie myśli nawet o drzemce

Katjuszko współczuję migren. U mnie siostraz tym walczy - paskudztwo. A Twoja Z zaraz 6 m-c więc faktycznie jak nie będziesz miala wyjścia to lepiej lecz migreny. Bo najwazniejsza dla dzieci to zdrowa i pogodna Mama :)
Moje dziecko padlo wczoraj 21:15 i wstal 9:15 :) A dzisiaj tez mamy biegania i jezdzenia po sklepach i przychodniach więc sila potrzebna :)

reklama
Z miała drzemkę od 17.40 do 18.20. Łączę się w bólu. Co tym dzieciom strzela to nie wiem.. teraz leży i jeczy.. K tez jakaś dziwna dziś, pobudzona jakby motorek w tyłku miała

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry