Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja nie liczę na to,że ktoś się domyśli i ustąpi mi miejsca w autobusie, jak tylko mi brzuch urośnie to się będę upominać! Ja zawsze ciężarnym ustępowałam, więc teraz niech mi też ustąpią, jak mi będzie ciężko.
Kurcze napisałabym więcej dziewczyny, ale narzeczony stoi nade mną i dyszy mi w kark, bo chce mi ukraść internet (mamy mobilny), więc napiszę później![]()
dziewczyny a powiedzcie mi jeszcze, bo przeczytalam na opisie usg, ze mam lozysko z przodu bez cech przodowania, to chyba nie dobrze?... a nic mi nie powiedziala lekarka na to?
Ja też nie widzę siebie proszącą kogoś o ustąpienie miejsca ;/ Z resztą krew mnie zalewa bo nieraz jak jestem w autobusie to widzę sytuację, że uczniowie jadący do szkoły siedzą, a ktoś starszy musi stać. Najczęściej ludzie starsi ustępują sobie miejsca nawzajem jak widzą, że komuś ciężko. No szok.
hmm chyba dobrze, że na tym L4 wylądowałam, bo mąż przeziębiony i mnie zaraził. Teraz siedzę w domu i się kuruję. A i właśnie pucuję talerz gorącej zupy borowikowejmniam
Dagmar też mam tak z proszeniem o pomoc. Nawet upominanie się o swoje w ciąży ciężko mi przychodzi.
;-)Ja też nie widzę siebie proszącą kogoś o ustąpienie miejsca ;/ Z resztą krew mnie zalewa bo nieraz jak jestem w autobusie to widzę sytuację, że uczniowie jadący do szkoły siedzą, a ktoś starszy musi stać. Najczęściej ludzie starsi ustępują sobie miejsca nawzajem jak widzą, że komuś ciężko. No szok.
hmm chyba dobrze, że na tym L4 wylądowałam, bo mąż przeziębiony i mnie zaraził. Teraz siedzę w domu i się kuruję. A i właśnie pucuję talerz gorącej zupy borowikowejmniam
Jonasz ma niedobór hormonu wzrostu- endokrynolog i ciągłe mierzenia, koślawostopie- ortopeda, miał operację na niedosłuch- audiolog i laryngolog, poza tym okulista, ortodąta
Amelka ma astmę, do tego ortodąta, neurolog (migreny z wymiotami po tatusiu), okulista
Kajetan ma resztki astmy- tylko czasem przy przeziębieniu się dusi, psychiatrę, bo jest nadpobudliwy- wyrasta, więc to tylko kontrole ale są,
problemy z prawym oczkiem- bakteria wlazła i nie umie jej zwalczyć :/ już 2 razy był na okulistyce bo łapie jakieś stany zapalne. więc okulista.
No więc uważam, że Kaj najzdrowszy
No i do tego co 3 mieś kontrole u dentysty z 3ką i czasem chorują jak to dzieci.
Nie uważam, żeby szczególnie chorowali ale jest ich 3ka więc się uzbiera![]()

sąsiadko zza miedzy;-) ul.Ostródzka, konkretnie Lapońska się kłania
haha, śmieję się, bo wiem że łatwo powiedzieć.
a kij im w oko. Jedna raz specjalnie poleciała przy hamowaniu na wózek, że to niby moja wina, że źle stoję
dobrze, że mi go nie połamała albo nie przewróciła.