więc się kuruję płukanki z szałwii, mleko z czosnkiem, tantum verde i inhalacje macie jeszcze jakieś pomysły
herbatka z sokiem z malin i cytryną
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
więc się kuruję płukanki z szałwii, mleko z czosnkiem, tantum verde i inhalacje macie jeszcze jakieś pomysły
chyba mam straszną sklerozę w ciąży... Utkwiły mi jednak posty z waszych ciśnień. Ja w pierwszej ciąży miałam ciśnienie książkowe, a w tej mam od 120/80 po 135/80. 
z Majką tak nie miałam. A na porodówce mdłości to inna historia, to od skurczów.
ale jutro się wszystkiego dowiem.
potem miałam problemy z mostkiem i zaprzestałam więc tak już zostało do dziś. Teraz wiem, że jak napiłabym się kawy to zaraz dostanę bólu głowy, a właśnie ostatnio często miewam bóle głowy przy zmianie pogody, a wy sobie jak z nimi radzicie? ja zażywam apap ale bardzo sporadycznie bo wiadomo lepiej unikać 
beatka dziękuję, bo przy pierwszej ciąży na grudniówkach jak się nie odezwałam max 2 dni to mnie przekreślili lub ignorowali mimo że nie miałam dziecka ale źle znosiłam pierwszą ciążę przy tej przynajmniej nie mam wymiotów co bardzo mnie cieszy więc rozmowa z lwem jest przeszłością![]()