• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Tak, nie miałam espumisanu (musimy apteczkę uzupełnić) ale dałam mu probiotyk, wodę ciepłą (mięty nie chciał) i suszarką ogrzewaliśmy brzuszek i dał pomasować. Narazie przeszło. Musiało go boleć bo trzymał się za brzuszek i stał przy drzwiach żeby do doktora jechać, teraz już śpi.

reklama
Dziewczyny a jak Wy się odnosicie do rewelacji odnośnie robali w materacach gryczano- kokosowych? Ja zawsze sceptycznie podchodze do takich rewelacji ale ta mnie zmroziła. Już dwa razy oglądałam Kubie materac i nic nie widziałam ale pewności nie mam:(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kroczek - ja też miałam i nic się nie pojawiło niepokojącego, przynajmniej na zewnątrz. Natomiast u kuzynki wyłaziło cholerstwo na potęgę, wywaliła materac, dywan, pościel, Tymek był pogryziony. Także coś prawdy w tym jest.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Na szczęście nic na razie nie widze i pewnie bardziej panikuje niz jest to potrzebne ale na pewno przyspiesze poszukiwania nowego lozka bo i tak czas na wymiane:)
No a teraz kawka i na joge zmykam:) Milego dnia kobitki:)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry