• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Moja o 1 w nocy wstala i modzila .
mnie tez koszmar obudzil.pelnia byla
zla jestem po znowu spotkanie dzis odwolane z dziewczynami a sama nie bede jechac zeby lazic po galerii.jestem widocznie skazana na samotne siedzenie w domu..

agunia a ty serio myslisz o tym foteliku?

reklama
Truskawkowa H wczoraj zasnął w aucie o 16.20 spał do 18.30 później zasnął o 22 i też do 7.00 bez pobudki na mleko :)

Sprzedałam dzisiaj za 30 zł butki zimowe jeszcze po Kubusiu i pojechałam do 5.10.15 kupić H czapkę bo ta co ma strasznie mu na oczy wchodziła a że dzisiaj dziewczyny miały -40% na wszystko to wyszłam prawie 200 lżejsza 8-) aż zła na siebie jestem że nie potrafiłam powiedzieć że nie nic nie potrzebuję! A to wzięłam małemu czapkę, rajstopki, starszemu spodnie, dwie bluzy i bluzkę z długim rękawem :unsure:

Milenko - wrzuć fotkę:)
Ancona - dużo rzeczy jak za 200 zł więc się ciesz :)
Ja wrzuciłam do sprzedania SmarTrike Emmy, drewnianą "activity chce" i nosidło ale jakoś małe zainteresowanie. W Irlandii ciężko coś sprzedać.

Pierwszy zakup na alli

Załączniki

• 20161115_150400.jpg
    20161115_150400.jpg
    381 KB · Wyświetleń: 83
Milenka śliczna sukienka, teraz na czasie :)

U nas pora odrabiania lekcji i jest hmm ... trochę głośno :confused2: H uwielbia pomagać bratu niestety tamten nie jest z tego powodu szczęśliwy... na szczęście nie długo wychodzę na wywiadówkę...

reklama
Padam na twarz, bo spałam w nocy tylko godzinę, a do tego chłopaki urządzili mi dzisiaj pranie mózgu i nie wiem, który był gorszy. Myślałam, że wyjdę z siebie. Teosiek przed spaniem darł się jak opętany i za nic nie mogłam go uspokoić. Teraz śpi w moich ramionach, przytulam do niego policzek i wdycham ten cudowny zapach niemowlaka pomieszany z oliwką, słucham jak Julek piszczy z radości, bo wyglupia się z tatą pod prysznicem i myślę sobie, że jestem bardzo szczęśliwa. Dziwne jest to macierzyństwo [emoji16]

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry