• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ancona nie chce Cie straszyc ale ta szuflada to mozna sobie palce polamac.
Mam takie dla Igora tylko z plyty(Twoje chyba z drewna tak?) i powiem,ze badziewie jakich malo,a dalam ponad 600zl. Arti ma z IKEA. Stul ten sam tylko tej dlugiej barierki nie ma. I na bank bedzie lepsze bo dostalismy je od mojej kuzynki,uzywane juz kilka lat i nie trzeszczy jak to Igora.

Truskawkowa jak się coś stanie/połamie/ załamie/przytnie czy cokolwiek innego M będzie miał nauczkę że "tanie mięso psy jedzą " i kasę trzeba będzie wydać dwa razy hehe ja chciałam inne też proste drewniane ale na bank solidniejsze bo i kosztuje trzy razy więcej. No ale niech będzie raz tak jak on chce, zobaczymy... :cool2:

Katjuszka to proś o prezenty dla Klary i powiedz że to na wyrost dla Zoji :D i tak woli to co siostra albo jak Rila napisała coś na zewnątrz do zabawy.

Katjuszko my też o tej gasienicy na urodziny myslimy. Jest swietna. Miala byc na swieta ale jednak nie byla.
A moze jakis jezdzik? Lalke taka tylko Zoi? Ja jestem tym pierwszym dzieckiem ale wiem ze moja siostre zawsze wkurzalo ze nie ma nic nowego tylko wszystko po mnie [emoji4]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Katjuszka ja kupuje biegowke to nie patrzylam nawet za prezentem.chrzestna jakies malego lego jak zapyta co i tyle.
Ale przed chwila mi sie lampka zaswiecila,byla Bratanica z corka,wywalily dziewczynki wszystkie zabawki i akcja sprzatanie.i mowi ze Ona kupila swojej namiot zamek i zmiata tam wszystkie zabawki.2minuty i porzadek:laugh2:

reklama
Ja mam taki namiot z Ikei z tunelem. Dziewczyny ciągle w nim gonią i biją się w środku i miejsce ;-) tani i fajny. Namiotu księżniczki po prostu bym nie zniosła bo bym chyba przy czymś takim cukierkowym jeść nie mogła ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry