• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Edysiek duplo używane ma kosmiczne ceny. Nawet 80% nowych, szok.

Milenka albumy się nie kasuja o ile jesteś zarejestrowana. Ja mam sprzed 6 lat zdjęcia tam. 300? Tyle to ja raz na pół roku wywoluje ;-) plus niektorych kopie dla dziadków zawsze.

Właśnie myślałam o odkurzaczu niby dla Zoi na roczek bo jeszcze takiego cuda w domu nie mam ;-)

Dla dziadków robię ten film. Prawie już skończyłam :-) to jest super pamiatka też dla nas, bo obrobione, powycinane itd. W sumie mi godzina i 15 min wyszła za cały rok. Za poprzedni mam półtorej ale w sumie to było 20 msc życia Klary. Teraz babcie czekają na nowy film więc super motywacja żeby się za to wziąć, bo by im przykro było jakby np kubek dostały ;-)

reklama
Katjuszka tak zarejestrowana tylko hasla nie pamietam,ale na email chyba nowe moga wyslav.ja mam do wywolania 10lat!dlatego selekcja musi byc duza bo tysiev zdjev nie chce:rofl2:

Duplo czasem uzywka sie trafi ale wlasnie roznica nie duza,wole nowe.np ludzik z dostawa 18zl?!bez sens a jakis mini zestawik za 40idzie kupic.gdzies kolo mnie jest sklep kurde musze poszukac w ktorym miejsvu bo zestaw samolocik 2ludziki i kilka klockow za 31zl na allegro wystawione.na urodziny jednak jakis zestaw musze kupic,na rodzine nie ma co liczyc w naszym przypadku..

Ja zamawiałam w Empiku kalendarz dla dziadków pod choinkę, trochę było zamieszania bo miałam odbiór osobisty i moje zamówienie trafiło do innego sklepu, udało sie jednak przed światami to wyprostować.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Katjuszka pojechalas na szoping?
Mam pytanie o ten plaszczyk co kupilas K na alli,nie rozpinaja sie same guziki w nim?dobry jest jakosciowo?musze mojej zamowic i jaki kolor do granatowej czapki?
A nie widzialas na alli jakiejs fajnej bluzy w dobrej cenie?jak juz jedna tania upatrzylam to nie wysylaja.do.Pl

I upatrzylam buty na wiosne,rozmiar wieksze bym kupila,nie za wczesnie?potem pewnie duzo drozsze beda
Link do: -50% świecące oddychające ADIDASY GEOX na rzepy 26
Link do: SALE -50% granatowe świecące BUTY SPORTOWE GEOX 26

Ostatnia edycja:
Milenka pojechałam. Ledwo żyje, a teraz jestem w klubiku..
Płaszcz to jako przeciwdeszczowy, nie polecam jako plaszcza na codzień bo on bardzo sztuczny jest. Ładny i owszem, dobrze zrobiony ale tylko na deszcz..

Ja byłam na szopingu [emoji2]
Małej odkurzacza nie kupiłam, bo nigdzie nie było. Za to znalazłam Tupcia Chrupcia za 6,99.
Duża mnie prawie z torbami puściła w Sinsayu.
Sobie nic. Ale w bibliotece byłam, mam książki, nic mi więcej nie trzeba ;)

Milenko fajne te butki. Ja też chcę mojej kupić świecące.

Edysiek- cena rewelacyjna. Byłam dzisiaj w Fotojokerze i 59zł kosztuje jeden kalendarz w rozmiarze A4. Strasznie dużo biorąc pod uwagę że potrzebuję 4 egzemplarze czyli 240zł. Muszę zapytać jeszcze w innych punktach.

Katjuszka- u nas odkurzacze to hit! Mamy dwa rodzaje, jeden u nas drugi u dziadków i bawią się nimi non-stop więc warto.

reklama
Edysiek- cena rewelacyjna. Byłam dzisiaj w Fotojokerze i 59zł kosztuje jeden kalendarz w rozmiarze A4. Strasznie dużo biorąc pod uwagę że potrzebuję 4 egzemplarze czyli 240zł. Muszę zapytać jeszcze w innych punktach.

Katjuszka- u nas odkurzacze to hit! Mamy dwa rodzaje, jeden u nas drugi u dziadków i bawią się nimi non-stop więc warto.

Rila - sprawdź Empik bo cos mi sie w mailach kojarzy, że jest 50%

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry