• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Uwielbiam szpilki. Mój rekord to 7 par kupionych jednego dnia, bo żal było nie skorzystać z okazji[emoji6]

Katjuszka mi najbardziej podobają się botki. A klasyczne pantofle najszybciej można dostać u polskich producentów kabała, wojas, ryłko. Ja mam prawie identyczne best but.

Truskawkowa jak już pisałam tragedia najgorsza z możliwych.

Książki kocham i jak się w końcu zabiorę za chłopaków żeby ich trochę ogarnąć to znowu do nixh wrócę na pełen etat.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rownież chodzę bosa [emoji85]. Muszę coś sobie kupić bo naprawdę patrząc na Was nie mam. O ile kurtek/płaszczy zimowych mam 7 szt. to butów trzy z czego jednych wcale nie zakładam.

Kurczę ale u nas sypie. Wstałam odsunęłam rolety i wróciłam do łóżka. Brrrrrr dobrze, że nie mam dzisiaj żadnych załatwień.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kto chce kawy?ja pol litra koncze wlasnie i obudzic sie nie moge,ale na fb Olo mnie rozbroil:rofl2:
Ja mam butow bardzo duzo ale przestaja byc wygodne po jednym raxie i lezy mnostwo.kozaczki na szpilce to z 10lat maja a chyba od 3na nogach ich nie mialam.te botki mi sie bardzo podobaja i zamierzam jechac po nie:happy2:.jeszcze jedna z korzuszkiem leza nie odpakowane w pudelku na szafie.ale ja malo wychodze i nie potrzeba mi terax kilka par kozakow.

Aaa i baardzo choruje na szpilki ktore Ancona kupila na chrzest chyba ale wiem ze jak je kupie to zazloze raz na komunie i tyle..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry