• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
DJMka jak rok temu zaczynałam ćwiczyć to na początku waga spadała mi bardzo szybko. Potem nagle stanęła i ani drgnęła. Teraz waga spada bardzo, bardzo powoli ale widzę zmianę bardziej w budowie, zmienia sie skóra, jest gładsza i jedrniejsza. Tak więc spytaj swojej trenerki czy dobrze wszystko jest u Ciebie. Może po prostu tak ma byc

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kroczek- trzymaj się z dala od ostrych narzędzi;-)

Djmka- organizm dopiero się oswaja z wkładką. Daj sobie min 3 miesiące.

Ja byłam wczoraj w przedszkolu i w przyszłym tygodniu podpisuję umowy. Ja już się widzę ze łzami w oczach zostawiając tam chłopców. Widziałam wczoraj jak mamy przyprowadzały dzieci i jak był płacz z obydwu stron :-(
Poza tym bardzo pozytywnie. Małe grupy, wszystko nowe, dzieciaki mają rytmikę, zajęcia z logopedą, angielski, zajęcia teatralne i plastyczne i raz na miesiąc zajecia z cerwmiki i wyjscia na wycieczki w tym do teatrów, nie trzymają się kurczowo grafiku czyli można dzieci przyprowadzać w godzinach które pasują rodzicowi i odbierać kiedy się chce tylko wcześniej informować o wszystkim. Oczywiście jeśli dziecko ma korzystać z zajęć i być na posiłkach za które się płaci dodatkowo to trzeba się dostawać.

Loka - 2 tyg wakacji jest adaptacja. Ale jak będę chciała to mogą iść jeszcze wcześniej. Zobaczymy, bo nie jestem pewna co do planów wakacyjnych.

Djmka- no to ciężkie zadanie bo wkładka dla niektórych kobiet to dość spore wyzwanie bo każdy organizm traktuje ją indywidualnie i nie zawsze z korzyścią dla kobiety.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry