• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Truskawkowa jestem spuchnięta. Zwykle byłam kilka dni przed @ i pierwsze dni po. Teraz plamiłam ponad tydzień zanim dostałam @. Od poniedziałku łeb mnie boli, brzuch też i czuję się jak flak. Ogólnie brzuch mnie przez ten czas bolał. Dopiero dziś odżyłam trochę

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Djmka- mój organizm tabletek nie toleruje a ja mam hormonalną i wszystko jest ok. Na początku też miałam plamienia i okres a teraz od ponad roku zamiast okresu plamienia przez kilka dni i tyle :-)

Ja będę zakładać hormonalną, ale mam się zgłosić podczas okresu, a ten mam bardzo skąpy i trwa tylko 1 dzień. Aż strach pomyśleć, że przy wkładce ma się jeszcze zmniejszyć [emoji33]

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co usłyszałam parę dni temu? Że rozpuściłam dziecko bo się samo bawi tylko wtedy jak robię obiad lub sprzątam a poza tym spędzam z Nim każdą wolną chwilę[emoji23]
A że generalnie jestem z tych osób które nie umieją i nie lubią się "odszczeknąć" ciętą ripostą to po prostu zostawiłam na końcu języka, że skoro dziecko poprzez zabawę z Nim rozpuszczam to tak mam ochotę rozpuścić do granic możliwości:)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry