reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

uwaga doczytałam Was :)
My wróciliśmy że Świnoujścia a było super Dzieci wyleczone z kataru. Kajetan "wybiegany" i cały szczęśliwy. Promy były hitem ale przeszczesliwy był, że siedział w kabinie maszynisty pociągu. W nocy przeżywał to i gadał, że Pan nie dał mu potitać a on umie kierować pociągiem. He he he
Ustosunkuje się do Waszych wpisów:
1. Dziękujemy za życzenia urodzinowe :)
2. U nas też króluje Arbuzzz :)
3. Jemy jak chcemy bo jak nie chcemy to nie jemy :) Generalnie arbuz i ogórkowa naokraglo mogłaby królować no i ostatnio rosół.
4. Teściowa u nas jeszcze siedzi więc " Panie miej mnie w swej opiece" he he he
Ba dzisiaj mam dość

Ostatnia edycja:
reklama
Hehe..u nas m cos czasem posprzata. Generalnie za soba to roznie ale jak upominam to poslusznie posklada. Tez czasem mam wrazenie ze to jest jakby wbudowane w charakter. Choc bardzoej wydaje mi sie ze tak go wychowano [emoji2]
U nas po calym dniu podrozy i wariactw nad woda M usnal w ciagu 2 minut. Dobrze sie nie przytulilam a on juz chrapal.
Myszko to trzymam kciuki za ten tydzien [emoji106][emoji106][emoji106]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Myszko widzę po wpisie że humor dopisuje i tak trzymać! Oby jędza Wam go nie zepsuła.

U nas dzisiaj noc H masakra, było mleko z miodem, noszenie na rękach, bajki o 2 w nocy i od godziny znowu jęczy, dwa razy ibufen dostał przeciwbólowo bo płacze że go uszko boli. Czekamy do 9 i dzwonimy do lekarza ech... A w czwartek urolog bombowo..

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mojego M też trzeba czasem upominać, w sumie narzekać nie mogę ale jednak jakbym chciała się przyczepić to od ręki bym coś znalazła.

Myszko - Super [emoji108]. Jak człowiek odpocznie troszku to i jędza wydaje się być niewidzialna [emoji38]

Ancona- kurde to niedobrze. Daj znać co powie lekarz. Trzymam kciuki żeby szybko przeszło.

Loka - a jak na Waszym urlopie ? Po zdjęciach widać , że zadowoleni.

U nas znowu brzydko. Wczoraj udało mi się skosić trawę,trochę tego było , człowiek po zimie jeszcze " nierozkręcony" to po kąpieli padłam w szynszyl tempie niż Filip.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Myszko fajnie że naładowaliście troszkę baterie:)

Mika ja się właśnie za koszenie dzisiaj biorę bo chyba miejscami i tak kosiarka nie da rady;)

Ancona biedny H. Daj znać co powie lekarz?

Loka super zdjęcia na fb

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Myszko super, że wyjazd udany.

L-oka udanego wypoczynku.

Ancona zdrówka dla H.

Kroczek ja próbowałam do ogródka się wybrać, ale coś mi nie idzie.

Mika u mnie też pogoda się psuje. W nocy padało i w dzień też pewnie będzie.

Jednak udało się wypocząć, bo przez dwa dni pogoda była ładna i spędziliśmy je nad wodą. Wczoraj niby ciepło, ale wiało bardzo więc w domku byliśmy. Dzisiaj nie wiem, może jakieś zakupy. A jutro słodkie lenistwo [emoji3]

A jak reszta spędza majowy weekend?

reklama
Do góry