Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
co Ty piszesz Dziewczyno? sado maso? bezsensowna idea? tak widzisz przyjście na świat swojego dziecka? poczytaj jeszcze raz co dagmar i Edysiek napisały.
Dokładnie w kwietniu los zadecyduje za większość z nas cc czy naturalny poród. Dodam że moja mama urodziła mnie pośladkowo, jakoś nie ma do mnie pretensji o bólbo jestem wymarzoną córeczką
Ja urodziłam się zdrowa i nie miałam żadnyc problemów z biodrami, aczkolwiek było ryzyko. W XXI wieku lekarze decydują się w takic przypadkach już na cc.

Mnie nawet lekarz nie zapytał czy chce rodzić naturalnie, bo pierworódki przy położeniu pośladkowym od ręki kierowane są na cc, tak jak piszesz.
Ja tylko przy porodzie naturalnym boję się jednego - niedotlenienia maluszka i tutaj przewagę ma cc.
kurcze wszystkie ulotki od leków czytam a nie pomyślałam o kosmetykach - dzięki za info poszukam zaraz ulotkiauliya - przepraszam, że tak po kilku stronach wtrącam, ale nie wiem czy wiesz, że odżywka eveline 8w1 ma w składzie formaldehyd, wydaje mi się że nie powinno się jej stosować w ciąży...
Dajcie więc na luz. Każda ma prawo wyboru tego, w jaki sposób urodzi. Rozumiem nawet te kobiety, które decydują się na cc na życzenie z obawy przed bólem. I wg mnie nikt nie ma prawa takich kobiet oceniać.
dobra, dzienki dobij mnie. Mnie chcą kroić 2-3 tyg. przed terminem :--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-