Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no niestety ja się zaznajomiłam jak do tej pory z tymi najgorszymi, a to dopiero II trymestr...Hej kobietki
ja z pytaniem do was: czy na badanie USR i toksoplazmozę musze być na czczo? na tokso to chyba nie ale nie moge znalezć info co do USR.
Jutro lece z rana na badanie i wolałabym cos zjesć w domu bo potem mi slabo.
pozdrawiam wszystkie mamusie u mnie też pada i nic się nie chce, ja we wtorek mam wizytę wiec się na pewno odezwę z relacją.
Dziewczyny,
mam pytanie - głównie do tych mam które będą miały kolejne dziecko. W poradnikach wyczytalam ze karmic piersia nalezy przynajmniej do 6 miesiaca - a pozniej juz sa podane rózne przepisy na mniejsze i wieksze potrawy dla starszych dzieci. I teraz moje pytanie - czy przez te 6 miesiecy karmi się tylko piersią czy raczej dajecie jeszcze inne rzeczy do jedzenia/picia? Nie chcialabym karmic butelka dziecka, a po 5 miesiacu chcialam podawac juz jakies papki z warzyw i owoców, ale nie chcialabym zaglodzic dzieciaczka :-) napiszcie jak to u Was było i jak planujecie.
Witajcie Dziewczęta,
czytam Was jakiś już czas i postanowiłam dołączyć.jako przyszła kwietniowa mama. Termin 30 kwietnia. Niestety póki co mama leżąca, skraca mi się szyjka, lykam różne leki niestety i się oszczędzam. Jednak mam nadzieję że mimo wszystko będzie tylko lepiej.
![]()
Temat zapewne rzeka... opowiem jak było u mnie.Dziewczyny,
mam pytanie - głównie do tych mam które będą miały kolejne dziecko. W poradnikach wyczytalam ze karmic piersia nalezy przynajmniej do 6 miesiaca - a pozniej juz sa podane rózne przepisy na mniejsze i wieksze potrawy dla starszych dzieci. I teraz moje pytanie - czy przez te 6 miesiecy karmi się tylko piersią czy raczej dajecie jeszcze inne rzeczy do jedzenia/picia? Nie chcialabym karmic butelka dziecka, a po 5 miesiacu chcialam podawac juz jakies papki z warzyw i owoców, ale nie chcialabym zaglodzic dzieciaczka :-) napiszcie jak to u Was było i jak planujecie.
Witajcie Dziewczęta,
czytam Was jakiś już czas i postanowiłam dołączyć.jako przyszła kwietniowa mama. Termin 30 kwietnia. Niestety póki co mama leżąca, skraca mi się szyjka, lykam różne leki niestety i się oszczędzam. Jednak mam nadzieję że mimo wszystko będzie tylko lepiej.
[/QUOT
Justynka witamyŻyczę pomyślnej ciąży i oby szyjka przestała się skracać
Ja też jestem na 30 kwietnia z terminem
![]()