Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dranissimo właśnie po jeździe na rowerze pojawiły się u mnie plamienia. Chociaż znam historie, ze dziewczyny jeździły nawet w 9 miesiącu ciąży.
Ja już po obiadku u hindusa :-) Uwielbiam takie jedzenie, pełne smaków i aromatów :-). Po przyjściu do domu upiekłam jeszcze na szybko ciasteczka owsiane, będzie słodko i zdrowo :-)
Ja też mam momenty, że mi się bardzo mokro w majteczkach robi, ale wiem że w ciąży to normalne. Póki nie chlusta i nie cieknie po nogach, to podchodzę do tego spokojnie.

a różnica będzie 7 lat więc zobaczymy co starszy powie na taką wspólną imprezkę - jak będzie ten sam dzień to w sumie nie będzie miał wyjścia hehe
. Po wczorajszym wypadku pod prysznicem noga mnie jeszcze boli ale na szczęście smalec zrobił swoje i nie mam siniaka
a myślałam że będzie wielki.