Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czesc dziewczyny
mam pytanie do dziewczyn co miały cc czy szczypie was okolica blizny? bo mnie jakoś tak nieprzyjemniei boje sie że to objaw tworzących się rozstępów
Właśnie wróciłam z zakupów i zastanawiam się jak przekazać mężowi informację, że zamówiłam firankę do kuchni o wymiarach 200cm x110cm za 700 zł....... chyba starym sprawdzonym sposobem powiem, że kosztowała 300 zł:-)
Hej dziewczyny
JA miałam koszmarny weekend. W sobote jakaś słaba byłam i cale popołudnie przespałam, a w niedziele młody się rozkaszlał na dobre.....dziś w nocy to już nie kaszlał, a szczeka więc chciał czy nie dziś wizyta u pediatry...i co....i wirus jakiś. Osłuchowo ok, gardło ok a kaszel straszny.
A co do wagi....dziwne to bo w środe u lekarza miałam 68,4 a dzis rano 67,1 kgczyli u położnej byłoby jakieś 66,7
To chyba tez od dnia i pogody zależy......
Poza tym dziś mam pierwszy dzień bez dupka i powiem Wam, że trochę się denerwuję czy wszystko bedzie ok....
Właśnie wróciłam z zakupów i zastanawiam się jak przekazać mężowi informację, że zamówiłam firankę do kuchni o wymiarach 200cm x110cm za 700 zł....... chyba starym sprawdzonym sposobem powiem, że kosztowała 300 zł:-)